wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gościniec łomżyński

Po prostu tragedia ;/ Przerw było więcej niż grania. Ale to może nawet lepiej, bo granie przyprawiało o ból głowy, szczególnie cover "Kawiarenki" ;/

Jedna wielka kpina z nas, łomżyniaków.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gościniec łomżyński

idz gadasz glupoty wlasnie bylo fajnie ja tam cie dobrze bawilem glos prawie stracilem

,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"

Uwielbiam reklamy...

Lista sponsorów 10 razy pod rząd zapętlona po prostu wymiatała.

A ognie sztuczne... gdzie końcowy, najładniejszy fajerwerek? Wszędzie pokaz kończy się czymś, co zostanie zapamiętane na dłużej... A u nas nawet muzyki nie wyłączyli na czas.

A jak zaprezentowal sie delfin i holywater? :)

tak ivan się spóźnił spory kawałek ze swoim koncertem, na przeszkodzie stanęły korki

tak, jak by pajac nie wiedział że mogą być korki, taki jego czas jest cenny że nie mógł wyjechać godzine wcześniej...
myślalem ze prezentacja druzyny ŁKS to będzie wielke show a tu nic z tego. przy prezentacji druzyny powinni byc tez pilkarze a tu nie było ani piłkarzy ani ludzi z zarządu (Kaseja był) no i kibiców było bardzo mało, i tu nasuwa się pytanie, gdzie są ci najwierniejsi kibice?

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

Damian...Kibiców było dużo lecz wszyscy najpierw usiedli (prawie) razem,a potem to się poprostu porozchodzili.

fajerwerki bylo ok 23:30-40 chyba :P nie trudno bylo uslyszec :]

Ogólnie mi się podobało, osobiście wolę żeby coś się działo na muszli niż nic... :) jedynie to spóźnienie Ivana było zdecydowanie nie na miejscu!!

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

A jak holywater?

DOBRZE TO ORGANIZATORZY ZROBILI NAS W ****. Impreza do bani! Najpier poinformowano nas że będzie prezentacja drużyny o 15.00! BYła??? Nie śpiewały jakieś sandały. To się rozeszliśmy! Po drugie brawo dla tych wszystkich co na mecze chodzą(4000) ludzi a na zbiórkę zebrało się z 30! Gratulacje! Porozchodziliśmy się do domu bo co mieliśmy robić tyku??? DamianE03 "wielkie show" wszyscy je zobaczyliśmy...dobrze że chociaż były te aukcje i sprzedawali cegiełki... Co do imprezy to do bani. Oceniam 4/10. Te 4 to dla fajerwerek.

Ivan i Delfin to kompletna porażka. Nie wiem jak oni mogli nazywać to koncertem skoro wszystko mieli z playbacku. Edzia Górniak przynajmniej była na żywo. To już mogli Dżem zaprosić.

Look behind you! A three-headed monkey!

dziadowa impra , ivan i delfin nie so już 'na fali' więc przyjechali do Łomży dorabiać , wyszłem w trakcuie truiej ppiosenki delfina i ivana , bo juz nie mogłem wytrzymać!!czemu ni przyjedzie zespół , ktury teraz znajduje sie na topie??więcej radości z koncertu przyniosła by nawet DODA!!

ja sie dobrze bawilem. troche zdarty glos mam ale to nic.

Wieeeeeeeeeeeeeeeeeelkaaaaaaaaaaaaaaa miloooooooooosc .... :D

prawdomuwny... Nawet doda ci nieprzyjedzie do łomży..deflin przypłynął ponieważ niema już pewnie co robić

totalna porazka,kolejna impreza z cyklu "spęd bydła" lub "jeziorko party",jak łomża kogos zaprosi to niema chu..... we wsi,disco polo dalej tu rzadzi i chyba prędko nie przestanie!!!!! zycze powodzenia na kolejnej imprezie ktora ma odbyc sie jakos na początku wrzesnia,a gwiazdą bedzie "Toples"- o boże!!!!

daj spokuj wole juz tego delfina niz to dode,najlepiej to jaby przyjechal jakis zespul disco polowy Weekend, Toples ,Boys , Skaner

,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"

Trzeba było pojechać do Augustowa tak jak ja. "Lato z Radiem" obchodziło 35 lecie. Występował Krawczyk i był koncert Kombi.Tam to dopiero można się zabawić. Nie wiadomo co wybrać -tyle jest imprez w tym samym czasie.

Pozdrawiam zmęczona,ale zadowolona:)

G a z e l a

No Kombi jest niezłe :) Przynajmniej nie grali z playbacku pewnie.

Nie grali z playbacku:) Co to znaczy "to już mogli Dżem zaprosić"? Gdyby zaprosili Dżem nikt by mnie pałą nie wygnał z Łomży!!! :)

G a z e l a

No Dżem jest genialny. Już ich widziałem wiele razy na żywo i koncertowo są mistrzami. A jaki klimat na koncertach :) Ech, aż się łezka w oku kręci na wspomnienie :)

wszyscy nacpani helem na dzemie :pp

Jak na Dżemie to raczej kompotem :]

kompot hel ten sam h u j jak to mawiaja gorale panocku :))

Bo ja wiem? Po helu nie ma takiego odjazdu :) To już lepiej gałkę muszkatułową :]

Gazelo, oni grali z playbacku!! jedynie te kawalki, ktore "śpiewali razem z publicznością" były na żywo. Jak ivan zszedl ze sceny i gadal z kimś tam to pewnie sama sie piosenka śpiewała :)
mi sie ten "koncert" nie podobał

Myślę, że Gazela miała na myśli, iż Kombii grali na żywo :)

Dokładnie to miałam na myśli tym razem nHu :)))

G a z e l a

ups :)

Widzisz Gazela, wyrabiam się :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org