Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gościniec łomżyński |
Po prostu tragedia ;/ Przerw było więcej niż grania. Ale to może nawet lepiej, bo granie przyprawiało o ból głowy, szczególnie cover "Kawiarenki" ;/ Jedna wielka kpina z nas, łomżyniaków. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gościniec łomżyński |
idz gadasz glupoty wlasnie bylo fajnie ja tam cie dobrze bawilem glos prawie stracilem ![]() ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
|
A jak zaprezentowal sie delfin i holywater? :) _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
tak ivan się spóźnił spory kawałek ze swoim koncertem, na przeszkodzie stanęły korki
|
|
tak, jak by pajac nie wiedział że mogą być korki, taki jego czas jest cenny że nie mógł wyjechać godzine wcześniej... myślalem ze prezentacja druzyny ŁKS to będzie wielke show a tu nic z tego. przy prezentacji druzyny powinni byc tez pilkarze a tu nie było ani piłkarzy ani ludzi z zarządu (Kaseja był) no i kibiców było bardzo mało, i tu nasuwa się pytanie, gdzie są ci najwierniejsi kibice? Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Damian...Kibiców było dużo lecz wszyscy najpierw usiedli (prawie) razem,a potem to się poprostu porozchodzili.
|
|
fajerwerki bylo ok 23:30-40 chyba :P nie trudno bylo uslyszec :]
|
|
Ogólnie mi się podobało, osobiście wolę żeby coś się działo na muszli niż nic... :) jedynie to spóźnienie Ivana było zdecydowanie nie na miejscu!! Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
A jak holywater? _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
DOBRZE TO ORGANIZATORZY ZROBILI NAS W ****. Impreza do bani! Najpier poinformowano nas że będzie prezentacja drużyny o 15.00! BYła??? Nie śpiewały jakieś sandały. To się rozeszliśmy! Po drugie brawo dla tych wszystkich co na mecze chodzą(4000) ludzi a na zbiórkę zebrało się z 30! Gratulacje! Porozchodziliśmy się do domu bo co mieliśmy robić tyku??? DamianE03 "wielkie show" wszyscy je zobaczyliśmy...dobrze że chociaż były te aukcje i sprzedawali cegiełki... Co do imprezy to do bani. Oceniam 4/10. Te 4 to dla fajerwerek.
|
|
|
dziadowa impra , ivan i delfin nie so już 'na fali' więc przyjechali do Łomży dorabiać , wyszłem w trakcuie truiej ppiosenki delfina i ivana , bo juz nie mogłem wytrzymać!!czemu ni przyjedzie zespół , ktury teraz znajduje sie na topie??więcej radości z koncertu przyniosła by nawet DODA!!
|
|
ja sie dobrze bawilem. troche zdarty glos mam ale to nic. Wieeeeeeeeeeeeeeeeeelkaaaaaaaaaaaaaaa miloooooooooosc .... :D
|
|
prawdomuwny... Nawet doda ci nieprzyjedzie do łomży..deflin przypłynął ponieważ niema już pewnie co robić
|
|
totalna porazka,kolejna impreza z cyklu "spęd bydła" lub "jeziorko party",jak łomża kogos zaprosi to niema chu..... we wsi,disco polo dalej tu rzadzi i chyba prędko nie przestanie!!!!! zycze powodzenia na kolejnej imprezie ktora ma odbyc sie jakos na początku wrzesnia,a gwiazdą bedzie "Toples"- o boże!!!!
|
|
daj spokuj wole juz tego delfina niz to dode,najlepiej to jaby przyjechal jakis zespul disco polowy Weekend, Toples ,Boys , Skaner ![]() ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
Trzeba było pojechać do Augustowa tak jak ja. "Lato z Radiem" obchodziło 35 lecie. Występował Krawczyk i był koncert Kombi.Tam to dopiero można się zabawić. Nie wiadomo co wybrać -tyle jest imprez w tym samym czasie. Pozdrawiam zmęczona,ale zadowolona:) G a z e l a ![]()
|
|
|
Nie grali z playbacku:) Co to znaczy "to już mogli Dżem zaprosić"? Gdyby zaprosili Dżem nikt by mnie pałą nie wygnał z Łomży!!! :) G a z e l a ![]()
|
|
|
wszyscy nacpani helem na dzemie :pp
|
|
|
kompot hel ten sam h u j jak to mawiaja gorale panocku :))
|
|
|
Gazelo, oni grali z playbacku!! jedynie te kawalki, ktore "śpiewali razem z publicznością" były na żywo. Jak ivan zszedl ze sceny i gadal z kimś tam to pewnie sama sie piosenka śpiewała :) mi sie ten "koncert" nie podobał
|
|
|
Dokładnie to miałam na myśli tym razem nHu :))) G a z e l a ![]()
|
|
ups :)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |