środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
paradoks - POLACY GÓRĄ

Teraz uświadomiłem sobie jaki mogę być nudny. Wszak kogo mogą interesować wywody kudłatego polaka o niskiej ozdobności a do tego w okularach o Ameryce. Wszak dla mnie zaskoczeniem może być fakt że....
w tutejszej wypożyczalni video przy irving park w chicago jest piękne dziewczę. Ciemna cera, czarne kręcone włosy, brązowe oczy... Uroda według mnie:
a) amerykańskiej mulatki, ja obstawiałem 70% na to, a 30% na krajankę sofii Loren od makaronu Malma,
b) Mariusz stawiał na ognistą Hiszpanke....
a Ona... póżniej o tym...
Tyle się mówi o złej opinii o Polakach w świecie.... Tutaj jest inaczej, amerykanin wie że Polak raczej zrobi robotę dokładnie, i dlatego woli Polaków od innych narodowości.
Ja pracowałem przy oknach i dachach.pewnego dnia (monday) pracowałem u Brada Simona - designera czyli grafika. zamieniliśmy parę słów. wyobrażcie sobie moje zdziwienie gdy następnego dnia na interwju o pracę w gazecie spotkałem jego... A wyobrażcie sobie jego zdziwienie gdy pracę dostałem Ja - polak z montażu okien a nie On.
W Piątek idziemy na Piwo - ja proponuję Tyskie... bo Polskie.... Ja jestem z Polski, kocham Polskię , a owa piękna dziewczyna jest z Katowic... Najlepsze w tej Ameryce jest z Polski.
Bądzcie dumni...
I jak was nudzę napiszcie - dasto@hi.pl
Pozdrawiam... (może pisać bardziej poważnie?)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: paradoks - POLACY GÓRĄ

to mi wyglada na uzytkownika PALTALK-a , ( taki program do rozmow glosowych przez siec ) z tym ze siedza tam na polskich kanalach polacy w roznych czesciach swiata i placza jak to Polske kochaja i jak to im teskno. A wiec wracajcie ludzie i nie rozpaczajcie

Powiedz mi coś. Czego oczekiwano od ciebie? Znajomości oprogramowania, praktyki, uzdolnień plastcznych (języka chyba nie po to polska redakcja). Pytam o to bo pytałeś kiedyś o instrukcję do Quarka. Pozdrawiam.

ADALL

cały czas chętnie czytam twoje posty i proszę o więcej. Tych o USA.

voyager

Na Tarczyna!

Tęskno mi do tych łąk zielonych,
do pagórków i dolin rzek,
teskno mi do ludzi których znałem,
i tak bym rzekł: przyjeżdżam!
Ale kto mnie tam powita?
Korupcja i sromota, psudodemokracja,
zapaść gospodarcza, a w rządzie hołota!
Służba zdrowia w upadku, edukacja kwiczy,
patriotyzmem się nie najem,
w ukojoną tęsknotę się też nie odzieję,
lepiej poczekam tutaj,
mam jeszcze nadzieję!

---
PGG

Fiu, fiu. Widzę Kefas, że na spotkaniu bywalców forum 4lomza.pl w "Polonezie" było sporo tego francuskiego wina. Hihihihihi. Pozdrawiam.

ADALL

Adall odezwij sie na dasto@hi.pl
Pozdrawiam DaSto

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org