poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca

Witam poszukuje osoby która 24 stycznia zawiozła.mnie i partnerkę na studniówkę jakimś fajnym samochodem proszę podać ceny.oraz marki samochodów jeżeli.ktoś jest zainteresowany :-) nie wiem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca

Gdzie i o której godz. Samochód BMW

dacia logan kombi, dopłacę

Golf II po liftingu kolor czerwony

dzieciaku siary nie rob wez taxi od tego ze ktos cie autem przewiezie spledoru ani kasy ci nie przybedzie

coś się nie odzywasz..dodam tylko, że mam nakładkę chromową na wydech, światła dzienne led, sportowe kołpaki oraz naklejkę night power na masce. Na życzenie dołączę spojler na tył, tyle że jak będzie padać deszcz to tektura, z której go zrobiłem może rozmięknąć

wiocha pelna gębą... moze jeszcze osobe do rozlozenia czerwonego dywanu i podania powitalnej lampki szampana? W glowie sie mlodziezy przewraca.

Szukasz taniego garnituru, ale wjazd jak królewicz!!!!
to tak jakby na brudne gacie czyste spodnie założyć. KICHA buraku.

Fiat Multipla.
Może w nim jechać 6 osób(z kierowcą)
Samochód fajny-Policja nie wypisuje mandatów za drobne wykroczenia-powołują się na klauzulę sumienia.
Jak na stacji paliw chcę wlać za 2 dychy,to obsługa każe lać za 3 dychy na koszt firmy i szybko odjeżdżać aby klientów nie straszyć.
Jak nie chcesz więcej niż stówkę to zawiozę Was.

Ale kaszan! Od tytułu, przez datę, na treści kończąc!

a ja bym Ci proponował powóz zaprzężony w 4 konie... co najmniej!

jak to Pawlak mówił... \" i ty widzisz wszystkich i ciebie wszyscy widzą...\"

a do tego eskorta na koniach ubrana w kontusze... a co?! niech łomżyńskie kmioty widzą jak się szlachta bawi!

A beemka zielona po tuningu może być?

Rozumiem, że ta Studniówka to koleżanki, bo z gramatyki postu wynika, że nie Twoja !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

No co chłopak ma 50zł kieszonkowego to chce zaszaleć :)

ty a mam merca e320 o ie zdazysz go zatankowac ha w samej benzynie przewioze cie po kilku lukach wejde bokiem na rrondzie i bedziesz miał wieksza frajde niz bal ha pali 17 na 100 przy spokojjnej jezdzie to ci te kieszonkowe nie starczy od cpn spod wenedy do wenedy na parking ha pozdro jedz rowerem

jutro dzis

Autor: artaras (---.dynamic.chello.pl) Data: 02-01-15 17:49

wiocha pelna gębą... moze jeszcze osobe do rozlozenia czerwonego dywanu i podania powitalnej lampki szampana? W glowie sie mlodziezy przewraca.

by ci za to placili bys z jezorem na szyji podawal tego szampana i dywany co tydzien zmienial ,wiec nie szczekaj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org