Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karta Graficz PCI x16 |
Witam , Pilnie potrzebuje karty graficznej na wejscie PCI x16 . PIlnie kupie !! Nawet dzisiaj !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karta Graficz PCI x16 |
Mam do sprzedania Gigabyte r9 270x... Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.
|
|
Ile ma mb ?
|
|
I jaka cena?
|
|
Opps. Kogoś przycisneło. Większość nowych kart to pci express 16x z tym ze niektore wymagaja dodatkowego zrodla zasilania i sporego zasilacza wiec miej pewnosc jakie sa wymagania zanim kupisz karte i czy twój komputer spełnia te wymagania. Jezeli twoja karta padła i potrzebujesz użyć kompa to większość wspilczesnych płyt głównych ma także grafikę wbudowana tylko pewnie jest wylaczona w biosie lub automatycznie sie wyłącza gdy płyta główna wykrywa nową grafikę w gnieździe pci express. Jeżeli masz dodatkowe gniazdko hdmi lub dvi z tyłu kompa to masz dodatkowe video wbudowane w płytę główną.
|
|
Spokojni nie przejmuj sie , wiem co kupuje. I wiem co mi potrzeba ;]
|
|
2gb ddr5 500pln Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.
|
|
Jednak poczekam na inne propozycje.
|
|
NIkt nic ?
|
|
:) a tak się spieszyło. Po co takie wpisy wrzucać na forum które sugerują jakby nagle karta tobie padła a niezbędny jest tobie komputer. Skoro możesz poczekać to sklepy otworzą lub zamów na internecie bo wiesz czego potrzebujesz.
|
|
xenos1770 bylibyśmy zainteresowani. Można prosić o jakieś dane kontaktowe? Najlepiej nr. telefonu na email. Pilne
|
|
Niestety wczoraj wystawiłem na allegro i po 2 godzinach została sprzedana...cóż...przykro mi...pozdrwiam. Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |