Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY zarabia od 2.000 do 5.000zł? |
PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE DO ZAWODU PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO: Nauczymy Cię: * marketingu * technik reklamy * technik sprzedaży * analizy konkurencji NAUKA TYLKO 10 MIESIĘCY! MOŻESZ PRACOWAĆ JUŻ W TRAKCIE NAUKI! Przedstawiciel Handlowy zarabia od 2.000 do 5.000 zł! ZAJĘCIA OD LUTEGO- ZAPISY ON-LINE http://zak.edu.pl/rekrutacja/formularz-zgloszeniowy -nauka tylko w weekendy -start już zimą -niskie czesne -0zł wspisowego -żadnych kosztów przy rezygnacji Tylko w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK znajdziesz interesujące kierunki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY zarabia od 2.000 do 5.000zł? |
A bedzie tez nauka jazdy NA WARIATA? Przedstawiciele jezdza jak POJ.EBY!!!W wiekszosci,bo nie wszyscy.
|
|
żal mi ciebie siwysiwy.... skończyło się już dawno beztroskie wybryki przedstawicieli. Pracodawcy co 2 mies sprawdzają na spotkaniach fizycznie tw.prawojazdy, są gps-y, wysyłają na szkolenia do szkół bezpiecznej jazdy itp. statystycznie wypadki są zpowodowane przez młodych kierowców ( \"bo mam samochód za 5 tysia jestem młody i nieśmiertelny\") i przez niedzielnych kierowców ( takich którzy jadą do Białegostoku autem, parkują na Elewatorskiej i dalej pokonywanie trasy jest komunikacją miejską ). pozdrawiam Wszystkich przedstawicieli i siebie też Paradox
|
|
żak to porażka nie nauka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |