poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Azymut

Witam. Czy ktoś z Forumowiczów korzystał z projektu ,,Azymut-nowe kwalifikacje w Łomży\" ? Jeśli tak napiszczie coś więcej na wyżej wymieniony temat czy warto z tego skorzystać itd. Pozdrawiam. Gimbazie i wszelkiego rodzaju trutniom dziękuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Azymut

To jest lepsze niż allegro! Wczoraj znalazłam tę stronkę z aukcjami: http://tanieaukcie.com na której można wylicytować różne przedmioty: tablety komputery telefony itp. Każda aukcja zaczyna się od 1 zł. Strona jest nowa i mało znana bo ja wylicytowałam telefon za 22 złote. Przekonajcie się sami.

Spytaj się czy ktoś kiedykolwiek się na coś takiego załapał?

Kat zawarty miedzy kierunkiem polnocnym a kierunkiem marszu.

Odpowiedzi nawet na temat! Prosiłem Troli o nie wypowiadanie się!

Trole zawsze sie znajda i wszedzie :P Niestety taka ich natura ze w internetach swiatlo dnia ich nie dosiega :P

http://www.weselezklasa.pl/zlecenia-weselne/

Odświeżę. Może odezwie się jakaś inteligentna osoba :)

azymut szkoda gadac byłem na tym projekcie zeby za free zdawać sb prawko na kategorie C i E a dostałem się na kurs koparko ładowarek no ale cóz projekt ma sens , według mnie warto się zapisać bo moze akurat co fajnego być fajny kurs albo staż to lepsze niz siedzenie w domu napewno

Dzięki wsxzaq chociaż jeden sensny post. Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org