Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZYJME |
PRZYJME ZA DARMO UBRANIA, BUTY, ZABAWKI DLA DZIECI.PILNE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZYJME |
niestety rozdałam wszystko przed świętami,ale proszę napisac co potrzeba i jakie rozmiary. Pozdrawiam.
|
|
oj, pewnie nie ty jedna tu na tym forum , większość by tak chciała , na łatwiznę liczysz? może najpierw napisz coś tkliwego, co za serca chwyci forumowiczów a nie tylko chcę darmo - przyjmę !
|
|
kajka31 cokolwiek i jakiekolwiek ciuszki rozm.92-98 i122-128 a buciki rozm.24 i 31. a zabawki jakiekolwiek
|
|
Zonku a co to cie ***** interesuje,znajdz sobie kobiete i wyjdz na spacer zalosny samotny pajacu
|
|
dokladnie.naprawde obecnie jestesmy w trudnej sytuacji.jakbym miala za co kupic to bym na forum nie prosila o pomoc
|
|
no niek, stary tetryku ze swojej ubeckiej emeryturki i tak nikomu nie pomożesz , więc co się dziadu udzielasz !sam tu kiedyś pisałeś, że nie masz za co podstawowych leków wykupić
|
|
Proszę o jakieś namiary, chętnie pomogę.
|
|
to moj mail iwonad87@wp.pl
|
|
witam postaram się coś zebrać,gdyż jak już wspomniałam wcześniej przed świętami zrobiłyśmy z koleżanką akcję i obdarowałyśmy samotną matkę z czworgiem dzieci.napisz czy to dla dziewczynek czy chłopców.postaram się pomóc. Pozdrawiam.
|
|
dziewczynka i chlopiec
|
|
Poda mi pani adres na sms796217615 bo skasował się
|
|
Fajnie, że w tej naszej Łomży są jeszcze ludzie którzy chcą pomóc innym. Chwała wam za to.
|
|
Sea, najlepiej odsłonic adres mail w swoim profilu i łatwiejszy kontakt bedzie zToba ... pozdr.
|
|
przyjme a potem pewnie wystawie na allegro tu jest polska
|
|
madagaskar to chyba Ty tak robisz
|