Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ortodonta |
Witam. Poszukuje dobrego ortodonty, najlepiej w Łomży. Ważne żeby znał się na tym co robi oraz był możliwie \"tani\". Chodzi o założenie aparatu ortodontycznego . Jak ktoś się orientuje w cenach to proszę pisać. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ortodonta |
http://gleboccy.pl/twoje_finanse.php to na pana Tadeusza jest Jest jeszcze jakiś gabinet na Sybiraków w tych nowych blokach w okolicach gabinetu kosmetycznego Cosmeo
|
|
Jjak ortodonta może być tani ? Aparaty ortodontyczne są drogie i dalszy koszt tego leczenia. Cenowo jeden łuk to na pewno cos około 1400 zł . Poszukaj w Białymstoku.
|
|
Ja mogę polecić pania Majewska z Abdent.
|
|
Białystok mi nie po drodze, jak coś to Warszawa. Poza tym ortodonta może być tani wyw, tylko trzeba go porównywać do innych lekarzy tej specjalności, a to że aparaty ortodontyczne są drogie to każdy wie.
|
|
Wydaje mi sie , że raczej nie ma tanich wszyscy \"trzymają\" ceny. Może to być ewentualnie 100 zł góra.
|
|
Oczywiście że tak, ale biorąc pod uwagę np. wizyty kontrole i ich ilość łatwo policzyć że nawet 50 zł różnicy przy 1,5 roku noszenia aparatu daje dużą kwotę
|
|
A ja osobiście p.Majewskiej nie polecam i to właśnie z powodu opłat za wizyty kontrolne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |