Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fotoradary |
Od jakiegoś czasu w mieście ich nie ma. Nie widać też policjantów czających się na kierowców. Ciekawi mnie czy w związku z tym wzrosła liczba wypadków ? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fotoradary |
Jakoś nie bardzo to widać aby wzrosła ta ilość wypadków. SM też jakoś nie wystawia... boją się referendum o likwidację jak to w paru miastach już miało miejsce?
|
|
Więc prewencyjny argument odpada ;) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Hehe fachowcy od statystyk....nic dodać. A co może być widać zza sranego stołka w który całymi dniami się pierdzi i zastanawia co mądrego na miejscowym forum napisać. Dupka nie boli od nieróbstwa??? Jeszcze zapewne największe podatniki zarazem w mieście. No właśnie wypowiedzcie się kiedy te refererendum ile tego poparcia😉? Do roboty się wziąć a nie bzdury pisać!!!
|
|
zozanna wypij szklankę zimnej wody, może pomoże. Jak nie, to wal śmiało do specjalisty - jest co z tobą robić. Ja nie jestem za likwidacją SM. Uważam, ze w mieście jest dużo do zrobienia przez takie służby, ale to oddzielny temat zozanna - nie sraj w gacie. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |