Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
doradźcie co kupić? |
Jako,że już niedługo będę obrzydliwie bogaty (odezwał się do mnie nigeryjski potomek przyjaciela rodziny i na dniach prześle pieniądze) chciałbym się dowiedzieć drodzy forumowicze co kupić/ w co zainwestować? Na początek zapożyczyłem się trochę u sąsiada i nakupiłem fajerwerków coby nowy, bogatszy rok przyjąć z hukiem, ale co dalej? Pomóżcie, proszę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: doradźcie co kupić? |
moze mózg
|
|
stefannowak
|
|
Wyczerpały mi się już pomysły w tym roku
|
|
Abonament na długotrwałe leczenie u psychiatry.
|
|
widzę,że humorek już jest,to można się podzielić z biedniejszymi,zawsze ktoś taki się znajdzie. Pozdrawiam.
|
|
madagaskar..serio? mózg? a na co to komu? stefannowak, wiesz co dobre, ale to było nie na temat..no i być może czytają to forum dzieci z ul. sybiraków szukające zaginionych piesków/kotków dawać dawać pomysły, bo wysłałem już pieniądze na zrealizowanie skomplikowanej procedury w banku..nigeryjskie prawo spadkowe jest takie skomplikowane..nie macie pojęcia
|
|
Otwórz na Bawełnie przytułek dla pchlarzy, coby Alpamayo i ten drugi kocioliz, nie musieli nikogo prosić o zaopiekowanie się pchlarzem :)
|
|
Lubię_żelki to wiesz co kup?Fabryka za droga ino na sam pakiet akcji w HARIBO wystarczy. Albo zainwestuj w operacje przeszczepu mózgu w jakim szałasowym szpitalu w Nigerii.Może znajdą jakiegoś kumatego szympansa na dawcę?
|
|
Możesz zainwestować we mnie...!😊! Chętnie przyjmę np. jakąś dobrze usytuowaną działeczkę...
|
|
chciałeś się pochwalić, czy serio pytasz nas co masz zrobić ze swoimi pieniędzmi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |