Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kot na łagody/sybiraków |
Często widuję w obrębie tych ulic kota, ma czarną obróżkę przeciwpchelną, jest bury z długą sierścią, ma biały krawat. Czy ktoś wie, czy on ma dom/właściciela? Idzie zima i trochę się nim martwię.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kot na łagody/sybiraków |
http://zjemcikota.pl/
|
|
Zaopiekuj się nim poprostu, będzie ci ładnie śmierdziało w domku a i pcheł ci nie poskąpi .
|
|
Jak bym mogła to bym się nim zaopiekowała, ale nie prosiłam o porade, tylko pytam czy ma właściciela bo może komuś się zagubił.
|
|
Czy ten kot ma puszysty gruby ogon i dłuższą sierść? Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
To coś napisało jak niżej: Autor: Latexowa-nakładka (---.113.introlan.pl) Data: 13-12-14 21:36 Zaopiekuj się nim poprostu, będzie ci ładnie śmierdziało w domku a i pcheł ci nie poskąpi . Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: Latexowa-nakładka Posty: 216 Imię: Mariola E-mail: getaroheq-3662@yopmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------ Wredna, wstrętna, cyniczna i podła, dziewucho zastanów się nad swoją osobowością!!! Mówmy stanowcze nie dla takich jednostek.
|
|
telebim zgadza się, pisałam że ma dłuższą sierść, ogon też ma właśnie puszysty.
|
|
Jeżeli takiemu komuś jak Alpamayo odpowiada wąchanie kocich szczochów, to ja niemam nic przeciwko temu żeby ten cudak sobie kota wziął pod opiekę i karmił jego pchły :)
|
|
re: Latexowa zużyta wkładka, marjolka, masz IQ na poziomie zerojedynkowy. re: emef wielki szacun za temat. Masz szlachetne serducho.
|
|
A dlaczego ubliżasz innym ?? Skoro masz takie dobre serce to weź pchlarza pod opiekę . A skoro nie chcesz go wziąść pod opierę i pokazać jakim to jesteś dobrym człowiekiem, to: ZAMKNIJ RYJ MALUTKA LUDZKA MENDO !!!!
|
|
Wszystkie zwierzęta nas wolności mogą mieć pchły, ale nie muszą. Sam mam 2 kotki, zapamiętaj, że koty nie jedzą zepsutych i zgniłych pokarmów. W przeciwieństwie do kota to pies jest padlinożercą.
|
|
Jak sie dba, tak się ma. Jeśli dba się o zwierzaka i o czystośc, to i w domu ładnie pachnie i zwierzak jest zdrowy, bez pasożytów. Także nie wiem po co takie komentarze. Szukam właściciela tego kota, bo jeśli takowy nie istnieje, to może uda się znaleźc nowego, który się nim zaopiekuje i tyle.
|
|
Karmilam go kilka dnu temu z balkonu, bo miauczał. Jest śliczny i nie ma właściciela, widuje go od ok 2 lat jak biega po osiedlu Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
-) Ktoś ma tu coś przeciwko kiciusiom ? Tak czytam i czytam to forum i widzę że Autor: Latexowa-nakładka cierpi na wyjątkowo rzadka dolegliwość nazywaną fachowo WYJĄTKOWYM CHAMSTWEM a wiecie dlaczego? Bo wydaje jej/mu się że jest wyjątkowo śmieszna w obrażaniu innych, a ze swoim chorym widzeniem świata itd, itp. Dobrze że tylko tak jej się wydaje Bo wszyscy znamy stan rzeczywisty jej umysłu i co sobą reprezentuje DNO I WODOROSTY :):):):)
|
|
Witam, czy ktoś zainteresował się kotem? Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
witam, czy ktoś zechce przygarnąc tego pięknego kota? często dokarmiam go, daje się głaskać, jest piękny, na dłuższą, bardzo puszystą sierść. Nie wiem czy to kot czy kotka, widać, że był czyjś, ma obrożę brązową parcianą. podaję link do zdjęć, może ktoś się zainteresuje i go przygarnie? wrzucę ogłoszenie gdzie się da, bo szkoda mi tego biedaka, są mrozy, poza tym to nie jest zwykły dachowiec. Czy ktoś po tych zdjęciach jest w stanie określić jaka to rasa? zdjęcia są słabej jakości. spójrzcie proszę na te zdjęcia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dcb7c4b2c50a8419.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9203e3378081d8d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35c0c39451cfc287.html co to za rasa? czy jakiś mieszaniec? Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
tak wygląda ten kot, udało mi się wstawić obrazki. może ktoś podpowie czy to jakaś rasa czy mieszaniec? może ktoś chciały przygarnąć taką puszystą kuleczkę? :) Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
czy ktoś zechce pomóc temu kotu? jest naprawdę zimno za zewnątrz... może jakiś dom tymczasowy dopóki nie zrobi się cieplej? Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
Czyli wiemy już tyle, że głodny nie chodzi bo ja też go dokarmiam. Często też chętnie towarzyszy mi w spacerach. Jak na moj gust to przypomina mi najbardziej rasę kota norweskiego leśnego, ale to tylko moje przypuszczenie. Jeśli tak jest, to podobno zimna on sie nie boi , a jego sierśc nawet nie przemaka. Obyyyy... Fajnie by było, żeby mógł go ktoś przygarnąć, ale nie wiem czy nie lepszy byłby ktoś z okolicy, którą on juz zna, bo widze, że jest on bardzo samodzielny na tym terenie. Wystarczy mu domek, w którym sie ogrzeje i coś zje, bo podejrzewam, że i tak będzie wolał często przebywać na zewnątrz.
|
|
zastanawia mnie fakt, że on ma obrożę... jest brązowa i skórzana (nie parciana jak pisałam wcześniej) to znaczy, że miał kiedyś dom. czy nikt go nie szuka? szkoda żeby mieszkał na ulicy. widywałam go często, ale dopiero od niedawna prosi o jedzenie. wcześniej mieszkał chyba w okolicy bloków Kazańska 22, 24. chętnie przygarnełabym tego kota, jednak już mam jednego, który boi się innych zwierząt. Emef, mogłabys podać email do siebie? Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
emilcia7-04@tlen.pl
|
|
podbijam Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |