poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
choinka w doniczce

Witam . Zwracam sie do osob ktore nabyly choinke w doniczce i chcialby posadzic to drzewko do gruntu . Szansa na przyjecie to 20-50 % ,ale warto sprobowac . Jesli nie macie miejsca gdzie ja posadzic ? Posiadam sporo wolnego miejsca na swojej dzialce zapraszam do samodzielnego wkopania dzrzewka ,lub moge odebrac z domu tel 505 61 61 30 Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: choinka w doniczce

Zbierasz towar na następny rok?

kiepski zart , nie mam duza dzialke i niech rosna jesli sie przyjma

Autor: km,
niby słusznie ekologiczna idea, ale człowieku pomyśl co proponujesz ?
KTO pojedzie do Ciebie ( i nie wiadomo gdzie?) sadzić drzewko?:):) czy to jakaś przyjemność dla obcej osoby posadzić niby swoje \" personalnie\" drzewko na CZYJEJŚ PRYWATNEJ POSIADŁOŚCI , gdzie NIGDY nie będzie miał prawa wstępu ( nawet i za 30 - 50 lat ? ) prywatna działka , to raczej nie ogólnodostępny park! gdzie ktoś , kiedyś z wnukami przyjdzie i powie, że patrz wnuku ja tu posadziłem drzewko!

z drugiej strony, jak się przyjmie, to lepiej jak sobie rośnie co by miało wylądować na śmietniku, ( a sam odbierzesz i zasadzisz ) ALE chłopie zapomniałeś, że teraz to ZIMA ! i przymrozki - DRZEWKO TRZYMANE wcześniej W WARUNKACH DOMOWYCH - NIGDY SIĘ TERAZ NIE PRZYJMIE WSADZONE DO GRUNTU!!!!

dobra rada : jak masz dużą działkę i czas , rób rozsady, poczekasz 4-6 latek i będziesz miał swoje - bez łachy !!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org