poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biało-Beżowy Kotek na Osiedlu Narew

Od kilku dni na Osiedlu Narew w Łomży ul. Wojska Polskiego przy blokach 161a, 161b, 161c, 161d ( w pobliżu WSAgrobiznesu ) błąka się biało-beżowy kotek, jest średniej wielkości.
Może komuś zaginął?! A może ktoś się nim zaopiekuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biało-Beżowy Kotek na Osiedlu Narew

a może ktoś zwróci mi kasę za podrapany lakier przez cholernego kotka

Alpamayo zawsze mam wielki szacunek do takich ludzi jak Ty, którym nie obcy jest los bezdomnych zwierząt.
Wielkie brawa za temat. Widzę, że na tym portalu jest kilku forumowiczów zakładających podobne tematy. Im także wielki szacun za gorące i szlachetne serducha. Tak, tak moi drodzy to są prawdziwe i szczere słowa skierowane do Was za to co robicie. Apeluję do mieszkańców tego osiedla o zainteresowaniem się losem tego kotka. Ja już sam posiadam kilka kotków.
Ze świątecznym pozdrowienie wielbiciel mruczków - syyx

Re: syyx

serdecznie dziękuję za miłe słowa i za apel do mieszkańców tego osiedla, wzajemnie życzę - Radosnej i Błogosławionej Oktawy Świąt Bożego Narodzenia.

syyx - jestem przekonany i wierzę w to, że na \"Bawełnie\" znajdzie się szlachetna osoba, która zainteresuje się tym kotkiem!

Życie i Śmierć dla Narodu - (NOB)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org