Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet |
siemka jaki internet polecacie, bo mam 512kb/s ale chce coś szybszego tylko nie wiem z jakiej sieci wybrać, mieszkam gm. śniadowo :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet |
Na kwiatową 2 w łomży sie przejdz firma technik. Dobrze i tanio 4mb za 40zł
|
|
4mb za 40zl tez mi oferta
|
|
Co Wy wiecie o wolnym internecie, miałem legendarny internet radiowy z Szeptela! 1 kb/s? Może trochę więcej.
|
|
Witam, zapraszam do kontaktu, i.wiska@emero.pl Sprzedajemy internet w bardzo korzystnych cenach!!
|
|
4gb za 40zł to jest bez limitu czy z limitem, bo ja jestem zainteresowany tylko bez limitów.
|
|
Zadzwoń do firmy eknetix Piotr Piatek za 50 zł masz tam 10Mb/s w nocy prędkość nie limitowana. Ja mam od nich i jest ok nie mogę narzekać.
|
|
Przepraszam za przejęzyczenie Elnetix Piotr Piatek i z tego co się orientuję mają chyba nadajniki na Prefbecie.
|
|
4 mb => ok. 400 kb/s prędkości pobierania plików. jak na radiówkę bez limitu, to trochę drogo.
|
|
http://www.tsunami.pl/ polecam.
|
|
To sam nie możesz sobie podłączyć? będziesz miał za darmo tylko serwer musisz sobie dokupić jakiś używany za 30 zł.
|
|
w play masz za 50zł internet bez limitów ASUS
|
|
bez limitow ale jaka jest minimalna gwarantowana szybkosc bo wiekszej i tak nie bedziesz mial....
|
|
4mb/s = 4000 kb/s lub 500 KB/sek jezeli chodzi o megabity na sekunde, kilobity na sekunde i kilobajty http://www.numion.com/Calculators/Units.html
|
|
Powstała jakaś nowa firma oferująca neta w okolicy Śniadowa.Koleś ma zajebiście konkurencyjne ceny.Braciak ma od niego,ceny przyzwoite i prędkość sięga nawet 20mb.Koleś zainwestował w firmę,bo wystawił mega maszt,zasięg super.
|
|
A coś więcej o tym kolesiu ze Śniadowa?
|
|
Firma nazywa się inter-nett.Na pewno jest w google.Jeżdzę do braciaka z laptopem i ściągam filmy,bo net jest szybszy niż mam w Łomży.
|
|
A kogo polecacie w Kisielnicy gmina ,Piątnica
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |