czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nokia lumia 920

Czesc

Czy mial ktos problem z włączeniem sie noki lumii 920???

Pierwszy raz jak sie wylaczyl pomogl sofe reset za pierwszym razem.

Drugi raz jak sie wylaczyl tez pomogl soft reset.

W miedzyczasie tel spadl na chodnik zbila sie szybka ale tel dzialal normalnie. Uzywany byl sporadycznie tylko w domu.
Po ok 3 tyg. od tego zdarzenia tel znowu sie wylaczyl i juz nie chce sie wlaczyc. Nie reaguje na nic na soft reset, hadr reset, na podlaczenie do kompa. Nic. Tel na gwarancji ale raczje nie przyjmal z ta zbita szybka..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nokia lumia 920

Zamiast smarkfona kup sobie nokie 108 (czy jakiś inny tradycyjny model), to nie będziesz miał więcej takich problemów. Ja też tak zrobię jak moja lumia 800 wyzionie ducha. Mam już dość noszenia cegły w kieszeni!

Działał dokąd nie dostało się powietrz za szkło.Naprawiać nie ma sensu W sprzedaży są używane Za grosze.Pozdrawism

po co mi mowisz kup???

jak ja juz kupilam nokie lubie 920.

potrzebuje rady a nie doradzania co mam kupic a co nie.

mitch.l
myslisz ze to przez to???? tylko dlaczego wczesniej dzialo sie to 2 razy i sie wlaczyl???

po tym jak tel spadl na chodnik tel dzialal pare tygodni i nagle sie wylaczyl i od tamtej pory nie chce sie wlaczyc.

Wyluzuj kolego (koleżanko) bo ci zaraz żyłka pęknie! WESOŁYCH ŚWIĄT!
Kogo dzisiaj obchodzi twoja mumia ;-)

np ciebie skoro tu wszedłeś i odpisales. WESOLYCH SWIAT.

dłuuuuuugo przytrzymujesz: ściszanie+włącz/wyłącz, aż się załączy...
innej metody nie znam :)

pisalam ze to robilam. i nic.

Reset 1: wciskasz jednocześnie klawisz zasilania i przyciszania do momentu aż poczujesz wibracje.

Reset 2: wciskasz jednocześnie przyciszanie i power i czekasz do do wibracji, po czym puszczasz power a przyciszanie trzymasz dalej, aż na ekranie pojawi się znak wykrzyknika. Następnie wciskasz pojedynczo klawisze w kolejności: ciszej, głośniej, power i ponownie ciszej. Wykrzyknik znika z ekranu i następuje hard reset telefonu.

moze baterje szlag trafil, moze kontakt pekl. to ze dzialalo to nie znaczy ze dalej bedzie dzialac. kiedys umrzemy a przedtem zylismy nawet jezeli kiedys nam reanimacja pomogla.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org