czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Referendum

Panie Adminie proszę o założenie referendum na stronie głównej temat Straż Miejska czy należy zlikwidować tę organizację czy nie .
Dziękuje. Coś czuję że Chrzanowski zachowa organizację do swoich celów zarobkowych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Referendum

Jeszcze nie ma Świąt a ty pleciesz jak pijany. Jakie cele zarobkowe miałby Chrzanowski ze Straży Miejskiej? Czy wysłałby ich na jagody czy grzyby aby oni dla niego zbierali, czy coś innego???

witam
ja złożyłem podpis o rozwiązanie

straży miejskiej

i nie wypisuje na forum ze mi cis nie wsmak

Dla mnie powinni byc . Mysle ze sporo dobrego robia ale ludzie nie umieja tego docenic.

Rada Miejska podjęła decyzję o rozwiązaniu straży miejskiej.

Niestety na razie tylko w Czersku na Pomorzu.

Coś się dzieje. Podobno nasza straż rozdaje teraz psiarzom woreczki na kupy. Widocznie rozpoczęli czyszczenie magazynów!

Powinni zlikwidować straż bo i tak przed niczym nas nie chronią ani nic nie robią tylko radary stawiają wyciągając kasę na swoje wypłaty. NA BRUK Z NIMI

Straż ... co za nazwa. Straż Pożarna rozumiem, ale Miejska ? Ja bym nazwał Służba Miasta, albo Służba Porządkowa. Nie zmienia to postaci rzeczy że jednym to pasuje drugim nie. Dla mnie osobiście to zmienić im obowiązki, zrobić małą rotację :-) Policja jest od Ruchu Drogowego.Tego pieniacza co ma tak wysokie mniemanie o sobie zatrudnić do sprzątania psich kup, albo ustawić go w kamizelce odblaskowej przy przejściu żeby dzieciaki przechodziły bezpiecznie. Z tego może byłby pożytek. Puki co nerwica go dopada gdy czyta forum :))))
A skoro już odśnieżarki mają GPS to może dla Panów z SM założy miasto, na bieżąco ktoś by mógł monitorować ile to razy wyskakują służbowym po zakupki :-) Może oni i pomocni, nie wiem. Nigdy z usług nie korzystałem, ale najlepsze jest to że stojąc pod UM w Łomży do 10:00 można dostać mandat :)
Za nie wiedzę, że do 10:00 parking jest bezpłatny.

Chcieliście PiS, macie Pis :-) Módlmy się i uczęszczajmy na Gloriozy.

A i taki jeszcze Świąteczny Klimacik dla czytających. Artykuł z przed kilku laty :-)

http://null.gminalomza.pl/index.php?wiad=3792

http://ww.miesiecznik-benefit.pl/index.php?wiad=3457

Ciekawych mamy Strażników

Witam każda formacja jest potrzebna miastu , jednak pod warunkiem , że jest
obiektywna i a- polityczna , w dzisiejszym świecie jest to chyba nie realne. Wie
lokrotnie stykałem się z pracownikami SM w Łomży i poniekąd z ich Szefem i
i uważam , że nie mają się oni czego wstydzić , w odróżnieniu od policji, pra-
cowników zakładu energetycznego i mpwik nie widzę żadnej patologii w tej
formacji , natomiast dzisiejsza nagonka ma na celu nie likwidację Sm, ale zastą
pienie obecnych strażników SWOIMI ludźmi- praca dla swoich

Komuna!

Przyjdzie czas ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org