Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Referendum |
Panie Adminie proszę o założenie referendum na stronie głównej temat Straż Miejska czy należy zlikwidować tę organizację czy nie . Dziękuje. Coś czuję że Chrzanowski zachowa organizację do swoich celów zarobkowych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Referendum |
Jeszcze nie ma Świąt a ty pleciesz jak pijany. Jakie cele zarobkowe miałby Chrzanowski ze Straży Miejskiej? Czy wysłałby ich na jagody czy grzyby aby oni dla niego zbierali, czy coś innego???
|
|
witam ja złożyłem podpis o rozwiązanie straży miejskiej i nie wypisuje na forum ze mi cis nie wsmak
|
|
Dla mnie powinni byc . Mysle ze sporo dobrego robia ale ludzie nie umieja tego docenic.
|
|
Rada Miejska podjęła decyzję o rozwiązaniu straży miejskiej. Niestety na razie tylko w Czersku na Pomorzu.
|
|
Coś się dzieje. Podobno nasza straż rozdaje teraz psiarzom woreczki na kupy. Widocznie rozpoczęli czyszczenie magazynów!
|
|
Powinni zlikwidować straż bo i tak przed niczym nas nie chronią ani nic nie robią tylko radary stawiają wyciągając kasę na swoje wypłaty. NA BRUK Z NIMI
|
|
Straż ... co za nazwa. Straż Pożarna rozumiem, ale Miejska ? Ja bym nazwał Służba Miasta, albo Służba Porządkowa. Nie zmienia to postaci rzeczy że jednym to pasuje drugim nie. Dla mnie osobiście to zmienić im obowiązki, zrobić małą rotację :-) Policja jest od Ruchu Drogowego.Tego pieniacza co ma tak wysokie mniemanie o sobie zatrudnić do sprzątania psich kup, albo ustawić go w kamizelce odblaskowej przy przejściu żeby dzieciaki przechodziły bezpiecznie. Z tego może byłby pożytek. Puki co nerwica go dopada gdy czyta forum :)))) A skoro już odśnieżarki mają GPS to może dla Panów z SM założy miasto, na bieżąco ktoś by mógł monitorować ile to razy wyskakują służbowym po zakupki :-) Może oni i pomocni, nie wiem. Nigdy z usług nie korzystałem, ale najlepsze jest to że stojąc pod UM w Łomży do 10:00 można dostać mandat :) Za nie wiedzę, że do 10:00 parking jest bezpłatny. Chcieliście PiS, macie Pis :-) Módlmy się i uczęszczajmy na Gloriozy.
|
|
A i taki jeszcze Świąteczny Klimacik dla czytających. Artykuł z przed kilku laty :-) http://null.gminalomza.pl/index.php?wiad=3792 http://ww.miesiecznik-benefit.pl/index.php?wiad=3457 Ciekawych mamy Strażników
|
|
Witam każda formacja jest potrzebna miastu , jednak pod warunkiem , że jest obiektywna i a- polityczna , w dzisiejszym świecie jest to chyba nie realne. Wie lokrotnie stykałem się z pracownikami SM w Łomży i poniekąd z ich Szefem i i uważam , że nie mają się oni czego wstydzić , w odróżnieniu od policji, pra- cowników zakładu energetycznego i mpwik nie widzę żadnej patologii w tej formacji , natomiast dzisiejsza nagonka ma na celu nie likwidację Sm, ale zastą pienie obecnych strażników SWOIMI ludźmi- praca dla swoich
|
|
Komuna! Przyjdzie czas ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |