czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zajechanie drogi przy Venedzie

Witam, poszukuję świadków zdarzenia, a na pewno ktoś to widział, które miało miejsce przy Venedzie dziś o 12.33. Jasnoniebieski Touran, jadąc ul Zawadzką i skręcając w lewo w Sikorskiego tuż za pasami zjechał na prawy pas, zajeżdżając drogę zielonemu Volvo s 40. Touran odjechał, natomiast volvo ma uszkodzoną felgę, pękniętą oponę oraz elementy zawieszenia uszkodzone, gdyż kierowca uciekł w prawą stronę, niestety na krawężnik. Kierowca VW dobrze widział, że zajechał drogę, gdyż przyspieszył i odjechał. Policja prowadzi oględziny nagrań monitoringu. Proszę o pomoc, gdyż uważam, że sprawca powinien ponieść konsekwencje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zajechanie drogi przy Venedzie

ale jaki masz problem? numery masz? to Policja reszte zalatwi, dostaniesz kwit i wezmiesz kase z OC sprawcy.

numery są, natomiast jest kwestia udowodnienia kolizji, pozdrawiam

Powodzenia! lipa przed świętami ale chyba bardzo trudno będzie udowodnić bo kolizji nie było ?!?? Wyobraź sobie że też można oskarżyć każdego kto jechał przed nami ze zajechał drogę czy coś a np się zagapiłem i trafiłem w krawężnik. Nie twierdzę że taka sytuacja dotyczy Ciebie!

Marcopoly, masz rację, takie kwestie są trudne do udowodnienia, dlatego potrzebni świadkowie, dobrze, że nic gorszego się nie stało, jednak liczę na pomoc innych, pozdrawiam

trzeba walic w drugie auto a nie uciekac teraz naprawiaj sam

świadka nie masz?

Coś nie mogę uwierzyć w to żeby nie było świadków. W południe, pod venedą, przy takim przedświątecznym ruchu? Czy za tym volvo żaden pojazd nie jechał?

Widziałam jak policja stała i rozmawiała z kierowcą volvo. Kiedyś miałam podobna sytuacje. Również zapamiętałam numery sprawcy kolizji i został on zlapany. Będzie dobrze. Powodzenia! :-)

:)

tak, świadkowie byli, tylko zaabsorbowani przedświąteczną gorączką, nie ma co obwiniać ludzi za neutralność, w moim przypadku nie było kontaktu bezpośredniego, więc sytuacja jest raczej przegrana, w sumie, to gdybym w niego \" walił\", to nie wiem, jak by to mogło się skończyć, pozdrawiam

a propos- wszyscy, co jechali za mną, ominęli mnie i pojechali dalej-- Wesołych Świąt.

Na przyszłość zamontuj w samochodzie kamerkę to nie będziesz musiał nikogo prosić o łaskę.

Trzeba było nie zjeżdżać . Byłby kontakt to i by się sprawca Zatrzymał. Na przyszłość równiez polecam kamerkę . PoZdr

nie wiem gdzie Ty widzisz problem, on mial sumienie zeby sobie odjechac a Ty nie mozesz sobie \"znalezc\" swiadka?

Weź na pokład paru dresiarzy i następnym razem ty mu zajedź drogę...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org