Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A mi się marzy |
A mi się marzy prawdziwa kolej do Łomży i dworzec w mieście taki jaki ma Wrocław ! Postawmy sobie taki cel. Bez kolei miasto się nie rozwinie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A mi się marzy |
ps Kolej przez Łomżę, nie tylko do Łomży.
|
|
He he he he Trochę ci się skala rozjechała. Tak jakby Łomża trochę od Wrocławia odstaje. Ale faktycznie kolej mogłaby się przydać. kk
|
|
John to się zamarzyłeś :) Ale po co kolej skoro nie mamy dobrych dróg i nas omijają? Więksi przewoźnicy omijają Łomżę bo kół urwać nie chcą na naszych dziurach. Zainwestujmy w drogi :)
|
|
ta i jeszcze spendolino? pomysl... po co na co za co i dlaczego....
|
|
Trzeba marzyć i próbować te marzenia realizować. Tak się dokonuje postęp. Via Baltica nie rozwiąże problemu. Pozwoli nas ominąć i nikt nawet nie będzie wiedział co ominął. Łomża będzie jeszcze mniej znana. Nam potrzebna jest kolej przez Łomżę a nie do Łomży. Pieniądze są w Białymstoku. Właśnie planują budowę międzynarodowego portu lotniczego ! Kto tu będzie przylatywał ?
|
|
Nie nie nie.. nie via baltica.. wyremontować nasze drogi do Łomży.
|
|
Możemy się rozwijać w stronę Śniadowa i za 20 lat będziemy mieli kolej :)
|
|
Tak John, z jednym się zgodzę: warto mieć marzenia, nawet tak nierealne jak te Twoje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |