Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korektor wad postawy \"pajączek\" |
Czy ktoś orientuje się może czy w Łomży można gdzieś kupić korektor wad postawy? czy zostaje jedynie możliwość kupna w sklepie internetowym/allegro ? Z góry dzięki za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korektor wad postawy \\\"pajączek\\\" |
ja kupilam taki korektor, ale same pasy, bez wydawania dzwieku, w sklepie medycznym na ul. kazanskiej 10. moim bledem bylo to, ze wzielam za maly rozmiar i niestety uciska mnie. zmierz przed kupnem Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
Dzięki za odpowiedź, ja właśnie szukam takiego bez dzwieku, żeby można było spokojnie np do pracy zakładać :)
|
|
najlepszy korektor to ruch.. badz w tubce ten bialy bo tasmowy sie odrywa ^^
|
|
ruch to fakt, chociaz jak sie siedzi 8 h to w pozycji zgarbionej to i tak kręgosłup się niszczy :p
|
|
Odpowiednie wkladki ortopedyczne do obuwia i gimnastyka prowadzona pod okiem rehabilitanta.
|
|
Zdradzę wam w tajemnicy, że kręgosłup niszczy się i od zbytniego ruchu w pracy ;)
|
|
Re: Korektor wad postawy \\\\\\\"pajączek\\\\\\\" |
Sama zastanawiałam się nad kupieniem sobie takiego korektora potawy
|
|
w poradni wad postawy zapisamo dziecku taki korektor pod nazwą prostotrzymacz Pani teresa, no ale jedynie net zostaje.
|
|
Myślę, że ćwiczenia są lepszym rozwiązaniem.
|
|
Re: Korektor wad postawy \\\\\\\"pajączek\\\\\\\" |
Najlepiej sprawdza się korektor ruchu, najlepiej w białej wersji w tubce, gdyż wersje w taśmie mają tendencję do tunnel rush osypywania się.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |