Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca |
Czy dzisiaj można znaleźć pracę bez ukałdów???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca |
Zakładanie jednocześnie wielu tematów na forum, których jedynym celem jest zwrócenie na siebie uwagi oraz nabijanie ilości postów, jest nagradzane BANEM - blokadą konta, możliwością pisania tematów i wypowiadania się na forum. Krótko mówiąc: zaśmiecasz porządne forum. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
jest nagradzane BANEM - blokadą konta...a widziales kiedys zeby ktos mial banowane konto na tym forum...bo ja nie... ![]()
|
|
Niestety... BTW: czy wiadomo może, kiedy to "forum" będzie Forum? Pozdrawiam.
|
|
Raczej nie , w Łomży zawsze tak było .
|
|
Można, ale z układami będzie szybciej. Zbych
|
|
Co by było gdyby każdy takiej sieczki nawrzucał na forum?
|
|
makmark to w takim razi ebłędnie odczytałęś moje intencje nigdu nie szukałam pogłosu i nuie interesuje mnie czy ktoś zwróci na mnie uwagę widac niektórzy naprawdę mają zawęzone pole myślenia......
|
|
MAKMARC na porządnym forum nie rozmawia się o pierdołach tylko o poważnych sprawch chyba pomyliłęś/aś pojęcia poszukaj w słowniku jeż, polskiego co znaczy porządne forum.........
|
|
Jakie porządne forum? :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Oj porządne to ono by było, gdyby ludzie tacy jak Tygrysek nie pisali takich głupot typu: jak zabić psa? ... Pożal się Boże, mózg tej osobie wyparował od tych upałów. Może nasi administratorzy zareagują w końcu.
|
|
Autor: makmarc (---.elomza.pl) Data: 22-07-06 07:17 Z każdym postem, reklamujesz teraz konkurencję :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |