Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
portale lomzynskie |
W ostatnim czasie zaobserwowałem wysyp portali o Łomży. Co o nich myślicie? Gdybym ukladal ich ranking wygladalby on tak: mylomza.pl najwiekszyp plusem sa relacje online xlomza.pl nowy portal, ale z ciekawymi posmyslami, podoba mi sie ich kalendarz w ktorym mozna zobaczyc co dzieje sie w Łomży 4lomza.pl podobaja mi sie u nich felietony, ale chyba za bardzo spoczeli na laurach i nie rozwijaja sie lomzaplus.pl nowy portal,ale nie wroze mu ciekawej przyszlosci, nigdzie nie bywaja, newsy sciagaja od innych lub ze stron ogolniedostepnych lomzynskie24.pl ciekawe artykuly, ale za rzadko aktualizowane znacie jeszcze jakies inne portale? i jak wygladalby wasz ranking?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: portale lomzynskie |
jest jeszcze www.narew.info od paru lat
|
|
Moja trójka: 4lomza mylomza xlomza
|
|
o xlomza nie wiedziałem, fajnie
|
|
Co fajnie? fajnie to jest na xxx lomza-red tybe.com.ussr.
|
|
A ja powiem o wadach 2 największych portali. Nasze kochane 4lomza jak i zarówno mylomza nie mają konkretnego moderatora który wyrzucałby niepotrzebne treści.
|
|
Z portali jest jeszcze naszalomza.pl
|
|
- xłomza - pierwsze miejsce za marketing, za tupet robienia sobie darmowej reklamy na konkurencyjnym portalu; - większość portali niczym się od siebie nie różni, gładko i na okrągło piszą o wszystkim i o niczym, nikomu się nie narażając, ich podstawowa cecha to NIJAKOŚĆ; - 4lomza- ratuje redaktor Cz i to , że nie obawia się pisać kontrowersyjnie, poruszać tematy nie dla wszystkich wygodne, to jedyny dziennikarz pracujący w łomżyńskich portalach, - mylomza- transmisje! no bo przecież nie człowiek, co mu się wydaje,że jest skrzyżowaniem dziennikarza z kabareciarzem;
|
|
na mylomza niech uaktualnią dyżury aotek bo mało kogo obchodzą dyżury z 2011r
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |