Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ODEJŚCIE |
ej jak tam wam przesakadzam i moje posty to może mam odejść z tego forum?!?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ODEJŚCIE |
Nikt Cię nie ma prawa stąd wyrzucić, piszesz co chcesz i już, chociaż nie wiem co pisałeś bo nie czytałem dawno. Ale po co taki temat zakładać? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
prawdomuwny, mnie tam nie przeszkadzasz. A czy piszesz bzdety czy nie, to juz inna sprawa:)
|
|
Człowieku, po co zaśmiecasz forum takimi tematami! To twoja sprawa czy odchodzisz czy nie! Mnie to g**** obchodzi!
|
|
rob co chcesz, nie bedziemy beczec za Toba, ale patrze, ze lubisz pisac posty bezsensowne :) oby zajac miejsce... oby tak dalej
|
|
hehe :) prawdomÓwny, czy wiesz kto to jest "dziecko neostrady"? Po reakcjach odpowiadających widać, czy im się Twe posty podobają. Przecież są fora (czaty) dla dzieci neostrady - tam jest looooz. Tam podążaj. Pozdro.
|
|
każdy ma swoje zdanie kurde ja to mam w dupie jak toś mie jedzie i hu,,j rob co chcesz nikt ci nienakaże odejść
|
|
prawdomuwny - zostań !!!!!!!!!!
|
|
Pierwszy raz udalo ci sie cos napisac z sensem ale szkoda ze znow z takimi bledami:(( ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |