Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stomatolog |
Witam. Szukam dobrego nie drogiego stomatologa .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stomatolog |
Piotr Brzóska z Kolegialnej er
|
|
Nie polecam Pani Marciniak, (jej mąż ok) ale z ludźmi trzeba umieć rozmawiać. Konkurencja jest nie mała więc należy dbać o klienta. Opryskliwość, zero poszanowania i przeświadczenie \"co ja od niej chce\" to domena tej Pani. Mogę za to polecić Dr Łapuć z Białegostoku, solidny człowiek, fachowiec a ceny takie jak w Łomży a nawet niższe.
|
|
Pani Magdalena Grzymała. Cud, miód kobieta. Nie dość, że bardzo profesjonalna obsługa, to jeszcze bardzo sympatyczna i miła kobieta, która tłumaczy co i jak robi i jednocześnie mówi jak potem dbać, by zbyt często do dentysty nie chodzić już :)
|
|
Evitare ta stomatolog zawsze cieszyła sie dobrą opinią.. Aż dziwne ze tak piszesz ale ok, widocznie masz powód.. A czy wie ktoś z was gdzie można wyrwać dziecki 11 letniemu bolący dziurawy ząb na nfz? Bo w jednym z gabinetów trzeba zapłacić w sumie 70zł bo się punkty już skończyły :( Czyli prywatnie. Można gdzieś od ręki na nfz?
|
|
na szosie zambrowskiej u SZYMBORSKICH SPRÓBUJ
|
|
*Mamcia* - cieszyła się dobrą opinią jako fachowiec i dlatego tam poszedłem ale potraktowała mnie jak osobę, która nie powinna tam przyjść. Jeżeli miała problem prywatny to nie powinna przenosić tego na życie zawodowe. Rozmawiałem o niej u siebie w pracy i kilka osób potwierdziło moje zdanie, więc coś w tym jest. Jeżeli chodzi o jej męża to facet jest ok. Wiem, że znajomi wolą się do niego zapisywać niż do niej.
|
|
Mamcia - z wyrwaniem spróbuj w gabinecie na Słowackiego (DuoDent to się chyba nazywa) - tam jeszcze niedawno były \"punkty\" NFZ.
|
|
Piotr Brzózka na Kolegialnej.Jak dla mnie najlepszy fachowiec !
|
|
Długo szukałam dobrego stomatologa, ale dopiero po jakimś czasie w końcu trafiłam na kogoś zaufanego i porządnego. Znajoma mi poleciła klinikę villanova, mają tam bardzo dobrych specjalistów, między innymi stomatologów: http://www.villanova.pl/71/0/stomatologia%20estetyczna.htm Jestem już jakiś czas po zabiegu i nie miałam żadnych komplikacji, co się chwali. Polecam każdemu :)
|
|
A może warto zrobić to naprawdę porządnie... N32 Dental Clinic to renomowana klinika stomatologiczna Warszawa - zapłacisz może trochę więcej ale będziesz mieć spokój i pewność :)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |