Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaleziono kota na Ks Janusza |
Znaleziono dziś kota przy poczcie na księcia Janusza.kot ma obroże koloru pomarańczowego kolor kota czarno biały oraz ma tylko jedno oko. Właściciela proszę o kontakt
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaleziono kota na Ks Janusza |
http://zjemcikota.pl/
|
|
Ten kotek mieszka w bloku nr 9 na Ks. Janusza. Jest wychodzący. Najlepiej zanieś pod ten blok, ktoś na pewno się nim zajmie:) Pozdrawiam
|
|
Ładnie to tak cudze koty porywać ???? Ludzie to już niczego nie szanują , nawet cudzej własności .
|
|
Flora a znasz dokładnie numer mieszkania na emalia możesz napisać ? Teraz kot jest u pani która się nim opiekuje i przecież kota nie podrzucę ot tak pod blok.
|
|
Lateksowa wkładka, radzę ci nie wypawiadać się w tematach na tym forum dotyczących kotków, którym dobrzy ludzie chcą pomóc lub znaleźć ich właścicieli. Wystarczy, że kilka dni temu dałaś popis swojej głupoty, chamstwa i nienawiści w stosunku do tych zwierząt. Poniżej wklejam kilka twoich komentarzy: Autor: Latexowa-nakładka (---.113.introlan.pl) Data: 13-12-14 21:36 Zaopiekuj się nim poprostu, będzie ci ładnie śmierdziało w domku a i pcheł ci nie poskąpi . ------------------------ Autor: Latexowa-nakładka (---.113.introlan.pl) Data: 14-12-14 14:14 Jeżeli takiemu komuś jak Alpamayo odpowiada wąchanie kocich szczochów, to ja niemam nic przeciwko temu żeby ten cudak sobie kota wziął pod opiekę i karmił jego pchły :) ------------------------ Autor: Latexowa-nakładka (---.113.introlan.pl) Data: 14-12-14 20:52 A dlaczego ubliżasz innym ?? Skoro masz takie dobre serce to weź pchlarza pod opiekę . A skoro nie chcesz go wziąść pod opierę i pokazać jakim to jesteś dobrym człowiekiem, to: ZAMKNIJ RYJ MALUTKA LUDZKA MENDO !!!! ------------------------- Autor: Latexowa-nakładka (---.113.introlan.pl) Data: 13-12-14 21:34 Ładnie to tak cudze koty porywać ???? Ludzie to już niczego nie szanują , nawet cudzej własności . ------------------------- W ostatnim komentarzu mamy klasyczny, książkowy przykład ludzkiego cynizmu. RED IS BAD
|
|
Szanowni Państwo, to pewnie moja Greta! Mój numer 604 16 35 23. Proszę o kontakt!!!!!! *finka*
|
|
Alpapało !! Radzić to możesz sobie a nie mnie. Tak ci żal pchlarzy? Przyjdź do mnie pod blok nazbierasz sobie do opieki conajmniej 10 szt. Pokaż światu że masz zamiast niewyparzonej mordy ludzkie serce. A póki co to zamknij ryj gówniarzu.
|
|
Lateksowa ty za to serca nie masz napewno! A mordkę wnioskując po twoich wpisach napewno masz niewypażoną.Zagotuj czajniczek wody, otwórz ziapkę i deko polej.
|
|
Niewyparzoną.
|
|
Anal-fabetka.
|
|
Lateksowa zużyto nakładko analfabetką nie jestem napewno, czasem jak szybko piszę wskoczy nie taka literka jak chcę i dlatego właśnie ją poprawiłam.
|
|
Nie zrozumiałąś przekazu. Jednak : anal-fabetka ;)
|
|
Lateksowa w moim słownictwie jest wyraz analfabeta/tka, twój słownik i twoje przekazy mnie nie ruszają, bo nic wartościowego sobą nie reprezentujesz.
|
|
To coś napisało jak niżej: Autor: Latexowa-nakładka (---.113.introlan.pl) Data: 16-12-14 16:01 Alpapało !! Radzić to możesz sobie a nie mnie. Tak ci żal pchlarzy? Przyjdź do mnie pod blok nazbierasz sobie do opieki conajmniej 10 szt. Pokaż światu że masz zamiast niewyparzonej mordy ludzkie serce. A póki co to zamknij ryj gówniarzu. ---------------------- Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: Latexowa-nakładka Posty: 216 Imię: Mariola E-mail: getaroheq-3662@yopmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------ Re: Lateksowa wkładka, wredna, wstrętna, cyniczna i podła dziewucho zastanów się nad swoją osobowością!!! Re: finka, czy masz już koteczkę?! Re: De, w pełni się z tobą solidaryzuję!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |