Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jack Daniels |
Witam. Gdzie najtaniej można kupić Jacka Danielsa? Polecacie jakieś sklepy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jack Daniels |
miodowego jacka polecam
|
|
Ok, ale w jakim sklepie?
|
|
alkohole swiata na pilsudskiego
|
|
a czy najtaniej to nie wiem trzeba by bylo dzien poswiecic i polatac po wszystkich monopolach
|
|
LIDL są promocje kupiłam ze szklanką za 44zł 0,7
|
|
0,7 za 44zl ,Sciema ..................
|
|
Mania nie wie co kupiła ale ważne że szklanka była buheheheheheheheheheheheh nie ma to jak przed świętami podarować sobie odrobinę luksusu. A do autora tematu: nie dziaduj.
|
|
W Tesco ale w Zambrowie 90 zł za litr.
|
|
w tesco ale w anglii 75 zl za litr
|
|
najtanszy jacek to ksiezycowka zapalana cukrem lub ziarnami kawy
|
|
I jeszcze uwaga do kolegi od miodowego JD - widziałeś zawartość alkoholu - to likier boski napisał(a):
|
|
Mr.X kwinto7 idzcie i sami zobaczcie a potem się śmiej ok?
|
|
dokładnie 44.99
|
|
a szklanke moge ci oddac za darmo kwinto7
|
|
35 gradusow
|
|
Typ alkoholu: Likier miodowy na bazie whiskey Wiek: bez informacji o wieku Oko: otwierając –> Klasyczna prostopadłościenna butelka JD (po niedawnym liftingu) z kremową etykietą, pszczołą i czarnozłotymi napisami. Klasyka gatunku. po nalaniu –> złota, bez wahania – miodowa :)! Nos: niezbyt lotny, delikatny, miodowy, waniliowy, korzenny, w tle charakterystyczne nuty whisky kukurydzianej. Język: oleisty, miodowy, nieskomplikowany, z posmakiem cynamonu, a także wanilii i mlecznej czekolady pochodzących z whiskey, na końcu lekko rozgrzewający z niemal kompletnie ukrytym alkoholem przejawiającym się lekką pieprznością. Nie zawaham się powiedzieć, że likier JDTH jest smaczny, i przyjemny w odbiorze. Bez wątpienia wpływa na to fakt, że obniżono w nim zawartość alkoholu. Znacie mnie –> degustowałem w kieliszku tulipanowym na ciepło, ale smakował mi też po schłodzeniu i z lodem, a nawet z colą (która nie wiedzieć czemu czyni go lekko kawowym). Amerykanie piją go chętnie z ginger ale, a ja jestem ciekaw jakie koktajle wymyślą barmani! Może polski zespół marketingowy powinien wysłać kilka tych wielkich pudełek do chłopaków z Barmagazynu albo do P3S i zobaczyć co oni z nimi zrobą? Głośno myślę :) ABV: 35% Cena: ok. 110 PLN
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |