Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opłatek |
Witam. Gdzie w Łomży mógłbym zakupić opłatek na wigilię i jaki to będzie koszt?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opłatek |
koscielny bedzie roznosil niedlugo
|
|
U najbliższego kościelnego
|
|
jak nie to po mszy sw idz na zachrystje i dostaniesz oplatek
|
|
Nie jestem z Łomży więc pytam, bo mi nie doniesie. Byłem kilka minut temu w sklepie Caritas, powiedzieli mi że w katedrze, w katedrze spotkałem księdza, który mnie pokierował na prosto od głównego wyjścia pod \"podkowę\" gdzie miałem iść i po prawej stronie zadzwonić do organisty, który mi zniesie, a okazało się, że tam tylko radcy prawni i adwokaci.. wtf
|
|
lepiej iść osobiście, kupić bo kościelny jak dostaje 5zł za te 3 płatki to podobno krzyczy że mało.. A tak naprawdę to czy one więcej warte?
|
|
koscielny tez stworzenie boze i rodzine ma pensja tez mu sie nalezy
|
|
U O. Kapucynów na zakrystii można kupić oraz u Sióstr w zakonie, nie pamiętam jaka to jest ulica, chyba Sadowa, one wypiekają te opłatki więc tam na pewno dostaniesz.
|
|
LITOŚCI !!! KOCHANI !!! Opłatka się nie kupuje !!! można tylko dać na ofiarę !!! jeśli komuś biednie, to nie musi dawać !!! DiDi
|
|
zgadza się
|
|
u sióstr ile chcesz dasz co łaska i masz
|
|
Jesli Pan doszedł do radców prawnych to znaczy, że minął Pan mieszkanie organisty ;-) Ps łatwiej mnie znaleźć na chórze w Katedrze ;-) pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego na Święta Bożego Narodzenia i na cały rok 2015.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |