Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomoc dla samotnej mamy |
Razem z mężem chcemy wspomóc potrzebującą rodzinę, aby mogła godnie przeżyć te święta. Prosimy o nr tel samotne matki, przyjedziemy, postaramy się o uśmiech na twarzy waszych dzieci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomoc dla samotnej mamy |
szacun
|
|
prosze podac dane kontaktowe do panstwa i ten numer
|
|
516869633
|
|
...wow... Pozdrawiam
|
|
a co jest potrzebne?mam ciuszki,pluszaki,książeczki. Pozdrawiam.
|
|
martuchaaa3-jest Pani wspaniała :):) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
co jest potrzebne? :)
|
|
503333170
|
|
http://www.moja-ostroleka.pl/nie-stac-mnie-na-rekawiczki-dla-corki-historia-pani-moniki-i-jej-corek,1418980283,3.html zobaczcie to :(
|
|
Smutna historia i takich przypadków niestety jest coraz więcej, ale są też i dobrzy wrażliwi ludzie, którzy w miarę swoich możliwości pomogą...Najbardziej szkoda dzieci:(
|
|
łęg starościński 85 powiat Ostrołęka(ojciec samotnie wychowuje 4 dzieci)matka odeszła.Najmłodsze dziecko za rok do I komunii,jedno jest upośledzone.787068257.proszę w ich imieniu o pomoc
|
|
Witam Podaj wiek dzieci,dziewczynki czy chłopcy?Czy to jest adres do nich? mamuska
|
|
To jest lepsze niż allegro! Wczoraj znalazłam tę stronkę z aukcjami: http://tanieaukcie.com na której można wylicytować różne przedmioty: tablety komputery telefony itp. Każda aukcja zaczyna się od 1 zł. Strona jest nowa i mało znana bo ja wylicytowałam telefon za 22 złote. Przekonajcie się sami.
|
|
tak zaluje ze zamiesciłam adres troche mnie poniosło,ale tak to jest prawdziwy adres.nr telefonu do ojca dzieci;3 dziewczyny i chlopiec :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |