Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PILNIE POTRZEBUJE POMOCY!!! |
Sprawuje opieke nad moja 3letnia coreczka,ktora wczoraj odebrala mi Policja na wniosek babci.Pilnie potrzebuje porady prawnej wszelkiego typu.Prosze o namiary na dobrego adwokata.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PILNIE POTRZEBUJE POMOCY!!! |
|
503827837 p.Elzbieta Maleszewska biuro w budynku gazety Kontakty
|
|
Brawo dla babci!!
|
|
Widocznie miala ku temu powody
|
|
Tutaj co niektorzy jak doradza, napisza, to jakby w gebe dał :(
|
|
Nie znasz szczegółów nie wypowiadaj się, bo jeszcze nie wiesz co Ciebie w życiu czeka i spotka. Pozdro dla starszych i myślących.Gimbazie i gów.ojadom pisze Pier.olcie się.
|
|
Policja na wniosek babci dzieci nie zabiera (tylko chwilowo i musiał być poważny powód) Sprawą zajmą się osoby kompetentne i im wszystko wyjaśnisz a adwokat tu Ci nic nie pomoże bo on przecież cudzych dzieci nie wychowuje ani się nimi nie zajmuje jako niańka.
|
|
Niestety, nie wszyscy nasi policjanci znaja sie na prawie - interwencje czasem przebiegaja nieprawidlowo - wezwani do pomocy traktuja ofiare, jak sprawce, ponizajac przy okazji ...
|
|
Musiały być powody i dowody na to że dziecko będzie lepiej i bezpieczniej u babci niż u mamy.
|
|
Nie podaje szczegolow ale moge napisac ze dziecko umiescili w rodzinie zastepczej bez poinformowania mnie o tym,a babcia leczy sie psychiatrycznie wiec o zadnej lepszej opiece nie moze byc mowy!Od kiedy to ojciec ma inne prawa do dziecka niz matka?
|
|
zapomnialem dodac ze jestem ojcem.
|
|
Pachnie mi to brakiem ochoty na płacenie alimentów .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |