Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiono telefon Sony Xperia E |
Witam, zgubiłem lub skradziono mi w piątek (12.12.2014) telefon Sony Xperia E w kolorze czarnym w okolicach Szkoły Podstawowej nr 7 w Łomży. Znalazcę proszę o kontakt: 696093460. Policja dała czas znalazcy 2 tygodnie, później będzie namierzany. Z góry dziękuję za wszelkie info. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiono telefon Sony Xperia E |
Będzie namierzany haha.
|
|
Oczywiście czeka nagroda. Pozdrawiam.
|
|
Hahahaha, myślisz że ktoś uwierzy Ci w takie bajki jak namierzanie telefonu? :) To nie serial CSI. Ciekawe jak go Ci namierzą ;) Odstaw seriale, poproś rodziców o tańszy telefon i nie strasz kogoś kto znalazł Twój telefon policją bo wyrzuci kartę a telefonu nie odzyskasz jak ktoś to przeczyta nawet jak znajdzie telefon. Lepiej podziała nagroda...
|
|
Bardzo zależy mi na odzyskaniu tego telefonu, dlatego czeka nagroda. Nikogo nie straszę policją, proszę tylko o pomoc.
|
|
poczekaj aż ci go policja namierzy :):)
|
|
Policja bez karty namierzy
|
|
no i tu jest problem dla trolii :))!oczywiscie ze mozna namierzyc telefon nawet po zmianie karty sim , &zonk myslalem ze troszku intyligecja swiecisz ,a raczej widly ci pasuja i makaron :)))
|
|
boski ty to sobie psiego chipa wszczep, jak się zgubisz, to też cię odnajdą :):)
|
|
chłopie kupuj sobie drugi telefon on tylko pare złotych warty a na dodatek nie da sie z niego normalnie uzytkować, sam mam taki to mogę Ci sprzedać, z salonu orange z papierami 180zł. Gwarancja.
|
|
Autor: &zonk a ty zjedz moj **** i bedzie git majonez:))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |