Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama w TV Łomży Export - podoba sie?? |
Mi sie nawet podoba, dobre zdjecia, dobre piwo, żeby tylko było można je kupić w warszafce i innych poznaniach :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama w TV Łomży Export - podoba sie?? |
No i powoli Browar Łomża staje się wielkim producentem piwa! :)
|
|
a to już poważny krok do sukcesu.
|
|
Tylko ciekawe jak już Carlsberg kupi Browar to żeby nie zmianił nazwy:))
|
|
Dobra reklama, ale ja i tak wole wyborowe.
|
|
Mi sie nawet podoba, dobre zdjecia, dobre piwo, żeby tylko było można je kupić w warszafce i innych poznaniach :) W Warszawie w sklepach typu Żabka kupisz łomżyńskie piwo bez problemu.
|
|
lubie te owoce z drzewa butelkowego :P a pamięta ktoś z was jak na viva była reklama złotego kura :P który sponsorował koncert O.S.T.R w łomży Złoty kur piwo w deche :P
|
|
"W Warszawie w sklepach typu Żabka kupisz łomżyńskie piwo bez problemu." Ciekawe ile tam kosztuje bo w Łomży Export kosztuje 2,35 lub 2,25 czyli tyle co tyskie, a podobno w sieciach poniżej 2zł - jeśli tak jest to trzeba bedzie przywozić z Białego ;)
|
|
spoko reklama
|
|
kemor w warszawie mozna kupic :D Ja wczesniej kupowalem w takim sklepiku przy metro racławicka :P jak jedziesz z centrum to musisz isc w ta sama strone co jechalo metro i potem na lewo i wyjdziesz praktycznie na przeciwko sklepu :P pozdro :) apropos reklamy. Mi sie podoba nawet bardzo! Profesjonalne podejscie ciekawy pomysl! -=przemek aka phobia=-
|
|
Reklama bardzo fajna:-) Byłam w szoku jak ją zobaczyłam:-) A piwo Łomża widzę w bardzo wielu sklepach w Warszawie- także proszę nie narzekać:-)
|
|
ja pamietam ta reklame kura;]
|
|
a czy ktos pytał o kura???!
|
|
Pierwsza i ostatnia przed sprzedażą taka reklama. To jest promocja nie piwa, nie marki tylko samego BROWARU, który już niedługo.... będzie produkował Calsberga lub FAXE
|
|
a pamięta ktoś z was jak na viva była reklama złotego kura :P który sponsorował koncert O.S.T.R w łomży umiesz czytac?
|
|
Jak dla mnie to w telewizji jest zbyt wiele reklam. No ale są na szczęście kanały gdzie ciekawego filmu reklamy nie przerywają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |