Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oddam mleko modyfikowane osobie potrzebujacej |
Witam. Mam do oddania mleko modyfikowane hip bio combiotic 3 800g. Mleko otwarte bylo dni temu i było użyte tylko 2 razy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oddam mleko modyfikowane osobie potrzebujacej |
daj ogloszenie szybko ktos sie zglosi ;)
|
|
Już dałam ;-) :)
|
|
tak z czystej ciekawości, bo się na tym nie znam : czy aż tak trudno jest taki produkt kupić bez żadnej łaski, nie wiem recepty potrzebne? i jaki to \" wielki \" koszt takiej inwestycji, ile grosiwa można zyskać na OTWARTYM już ( nie wiadomo kiedy i w jakich warunkach to było przechowywane?) ja bym swojemu dziecku, niemowlakowi NIC z podejrzanych źródeł NIE kupował, żeby zaoszczędzić 10 zł ??????? :):):):)
|
|
Zonk napisałam ze oddam osobie potrzebujacej tak? Więc chyba logiczne ze dla takiej osoby kupić puszkę mleka za ponad 40 zł to spory wydatek. Moje dziecko ma skazę białkowa i musi pić specjalistyczne mleko wiec nic z nim nie zrobię. Mogę porostu wyrzucić to mleko ale być może znajdzie się taka osoba która będzie je chciała . :)
|
|
ja przyjme.pilnie potrzebuje.podaj nr tel
|
|
No już nie aktualne, przecież napisała że oddała..
|
|
sorry magda, ale za 40 zł NIGDY bym nie ryzykował zdrowia swojego dziecka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet ZA DARMO jak odda !!!!! otwarty produkt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahaha:) za 40 pln ryzykować ??? by \" zarobić \" ile ???? wiśnia zawsze szuka za pół darmo, to jej się nie dziwię, ale wam ???
|
|
Przestań pisać głupoty. Chyba nigdy nie byłeś w trudnej sytuacji. Niektórzy za 40 zł muszą przeżyć cały tydzień. Ciesz się ze Ty nie jesteś w takiej sytuacji. :)
|
|
Ogłoszenie juz nie aktualne. :)
|
|
ot, i cała kwintesencja tu \" jaśnie państwa \" - za 30 złociszych, \" zysku \" dopę sobie sprzeda i dziecko na ryzyko narazi !!!!!!
|
|
Zonk powinieneś juz dawno spać :-) dobranoc :)
|
|
wiem ze nieaktualne bo to ja pisalam :-) najpierw na forum napisalam a potem smsa :-) wielkie dzieki madzia32323 :-) A Ty zonk sie nie odzywaj. jak kogos nie stac a komus innemu jest zbedne to czemy by nie wziasc??
|
|
madzia, nie nerwój się !! dam ci te 30 zł i nie narazaj na niebezpieczeństwo zatrucia maluszków zle przechowywanym czy przetrminowanym produktem już OTWARTYM w niewiadomych okolicznościach !!!! !
|
|
Autor: Ray (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-12-14 20:42 JA NAWET NIE ŁYKAM ALKOHOLU Z PODEJŻANEGO ŻRÓDŁA !!!! HAHAHAHAHA :):):)
|
|
&Zenek znów się mnie czepiasz.. Kiedy ja coś chciałam za darmo czy za półdarmo..? Nie pamiętam
|
|
wiśnia, ty zawsze pierwsza w szmateksach hahahaha i na tanich jatkach !
|
|
zonk nie obchodzi mnie to
|
|
&zonk mylisz mnie z kimś chyba.... żebyś nie musiał przepraszać jak ja marudę :)
|
|
jaja będą jak Zezowate Szczęście się odezwie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiśnia , a ty GDZIEŚ przeprosiłaś marude ? hahahaaha :):):
|
|
zezowaty będzie musiał isć do kafejki żeby się odezwać bo on się bał ze swojego kompa pisać z tego co pamiętam jak się pieklił z tym z kolna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |