czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca

Witam,na portalu 4lomza znalazlam ogloszenie pracy zdalnej-skladanie dlugopisow.Jak myslicie-oszustwo?czy prawda?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca

Jeżeli trzeba wysłać pieniądze przed rozpoczęciem pracy to lepiej się zastanowić. Sprawdź dane firmy w googlach.

Zeby wygrać trzeba grać :)

Jak nie wpłacisz to i nie wypłacisz :)

No wlasnie trzeba wplacic dwie dyszki

To tylko 20 zł, ale 1000 naiwnych x 20 =20.000 zł. Tak to działa. Nawet jeżeli dostaniesz materiały do złożenia, to prawdopodobnie jeszcze będziesz szukała zbytu na te długopisy we własnym zakresie.

sit jakich mało. paranoja

Tak tez myslalam,ostatnio jest full wypas oszustw zwiazanych z ogloszeniami o prace-masakra

Nie wysyłaj to naciągacze. Ja miałam z taką firmą kontakt. Szkoda kasy.

Pewnie,że oszustwo jakich nie mało na tym czy podobnych portalach.Patrzcie ludzie czy jest numer telefonu.Tylko oszuści nie podają numerów albo używają darmowych kont e-mail.

Dzieki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org