niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prof.podgórski

Czy warto operować odcinek lędzwiowy 2 operacja u niego?pierwsza w Olsztynie.Interesuja mnie opinie negatywne.Co o nim sądzicie???Pare osób zdecydowanie odradza.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prof.podgórski

Jedż do Ostrołęki do niewidomego kręgarza-masazysty i jeśli powie, że operacja nie jest wskazana to nie poddawaj się, facet jest geniuszem w sprawach kręgosłupa doradza nawet, z której poradni rehabilitacyjnej warto skorzystać, a z której nie, zna ich wyposażenie i obsługę.

rudy błazen z druhem

A jaki adres czy bierze po operacjach równiez jakie nazwisko kregarza????

Słyszałam także pozytywne opinie o panu z Ostrołęki,ale osobiście korzystam z masaży i nastawiania kręgosłupa w Ośrodku w Czartorii. 10 lat temu byłam kierowana na operację dolnego odcinka kręgosłupa, ale nie zdecydowałam się na nią i nie żałuję decyzji, uważam, że taka operacja to ostateczność.

Słyszałem wczoraj w telewizji że w Grodzisku Mazowieckim lekarze stosują jakoś nowatorską metodę odnośnie kręgosłupa

ciekawe czy operacji weżmie, Jedż do Baranowskich z Konstancina , są także i w Ostrowi zobaczą zdjęcie i Tobie powiedzą co dalej. Ja osobiście jestem też po operacji kręgosłupa lędżwiowego. Lekarz u którego miałem robioną TK,mówił,że konieczna jest 2operacja a Baranowscy uznali,że nie. Jak chcesz to mogę dać numer. A podgórskiego nie polecam , różnie słyszałem ale będąc na rehabilitacji w Łomży to oni w sobotę i niedzielę zrobili32 operacje,

dari

dari-czy Baranowscy robią operację stawów biodrowych (jeżeli możesz to proszę o nr.tel. do nich) z góry dziękuje

prof Podgórski jest dobrym specjalistą, ale czy poddawać się operacji weryfikuje ból, jeśli masz problemy z kręgosłupem to na Twoim miejscu nie jeździłbym do niewidomych kręgarzy ani weterynarzy z Czartorii

Apio, a ja jeżdzę i korzystam z pomocy od 10 lat, mój kręgosłup miewa się dużo lepiej i obyło się bez operacji, a lekarze odrazu chcieli mnie kroić, ja nawet nie jestem na lekach przeciwbólowych, w razie potrzeby jadę na masaż i nastawienie i jest ok:)

Lekarz leczy, nauczyciel uczy itd. dlatego napisałem, czy poddać się operacji weryfikuje ból, lekarz może tylko zaproponować lek albo operacje. A samo to że ma tytuł świadczy o człowieku że jest kumaty w swojej dziedzinie. I raczej nikt tego nie podważy. :)
A jeśli chodzi o fachowców od kręgosłupów to są znachorzy i wykształceni w tej dziedzinie fizjoterapeuci.

Amir, Baranowscy robią i kolana, biodra, kręgosłup, specjalizują się w bardzo trudnych przypadkach, których już żaden lekarz się nie chce podjąć, nr tel Alicja Baranowska608600422 dzwoń tak 15.30,doktor Baranowski 608600423 też o takiej porze dzwoń akurat z pracy wracają. Oni zobaczą płytę i zdecydują ; Zdrówka

dari

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org