Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża w UE |
Lomżyńskie krówki czekające na autbus... :))) Ktoś ma jeszcze jakieś fajne fotki? :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża w UE |
Te markac, gdziekolwiek nie mieszkasz - zawsze takie ładne widoki:) nawet w takim Białymstoku z okna źrebaki oglądałeś:) Może i tę fotkę zamieść?:>
|
|
Markac co Ty mi tu łomżyńskie krowy pokazujesz,którym zdjęcie zrobiłeś zapewne zanim Polska i Łomża w związku z tym znalazły się w UE. A do tego jeszcze zasilasz progi Białegostoku! Więc nie rób wioski w śroku miasta,bo jakby nie było Łomża prawa miejskie posiada,a jak długo jeszcze- tego nie wiem ;) A swoją drogą-ciekawe,gdzie teraz pasą tą krowę ,bo z tego co się, o zgrozo,domyślam teraz stoi na tym miejscu fundament (hehehe) pod supermarket ???
|
|
Ja zauważylem coś ciekawsiejszego Mariusz... Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Co to??!! Bo nie mogę skapczyć;)
|
|
Alien Damianolo Alien... ;]
|
|
sorry że troszkę nie w temacie bo to zdjęcie z Kolna, no i pochodzi sprzed ok. 5 lat, ale jakoś natchnęłą mnie ta krowa, także dołączam jej koleżankę po sąsiedzku ;) [/URL]
|
|
No coz, mieszkamy na obszarze zielonych pluc polski i uzywamy naturalnych kosiarek do trawy. Moze i sa w nieodpowiednim miejscu, ale biora przyklad z politykow naszego rzadu. Miela jezykiem nie tam gdzie trzeba. Tylko, ze nasi politycy miela jeszcze o tym, o czym nie trzeba.
|
|
Ta łomżyńska krowa jest jak najbardziej europejska. Spójrzcie jakie ma piękne kolczyki :)
|
|
Tomek, Ty to załóż sobie swój topic! i nie odwracaj uwagi forumowiczów od mojego ;] Jeśli chcecie obejrzeć prawdziewego Yeti, to ja mam kilka zdjęć Tomka... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Po prostu swojskie klimaty!:)))Cieszmy się ,że możemy podziwiać takie widoki. Niedługo wszystkie zwierzęta będą pod kluczem jak kurczaki... G a z e l a
|
|
markac mów o sobie mówiąc Yeti, ja jestem tylko człowiek północy :P Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Jeszcze jedno ładne zdjęcie do kolekcji :) Kto zgadnie gdzie to jest? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Oj markac, markac. A już myślałam, że to koniki z Białegostoku, te na które codziennie miałeś widoki=)
|
|
Między "Bocianem" a Zawadzką? I. www.grod.org
|
|
Toć to mućka kargulowa, nasi tu są. :))
|