Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBRY warsztat blacharsko-lakierniczy |
sorry, wiem że było już tu dziesiątki podobnych tematów ale szukam AKTUALNYCH informacji gdzie FACHOWO i bez zbędnych problemów wykonają mi usługę, dobry i wcale nie musi być tani, szukam profesjonalisty nie taniego partacza a wiadomo, dobry się i ceni kogo polecacie a kogo unikać ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBRY warsztat blacharsko-lakierniczy |
Napisz coś jeszcze bo wprawiasz mnie w dobry humor, a akurat siedzę sobie dziś w domu i nawet nie masz pojęcia jaki pocieszny z ciebie wariat, wypisując bzdury jedna za drugą. Rozumiem że siedząc teraz przed komputerem zarabiasz krocie, sprawdzając różne kursy walut i wahania giełdowe hehehe.
|
|
boski i tylko tyle masz do powiedzenia w temacie? dzieciaku, przestań trolować! ten sam tekst wkleiłeś już kilku innym autorom w różnych tematach :):):)
|
|
ty zostales wyrozniony:))))
|
|
napisz jakie auto masz
|
|
D&D auto w Chojnach
|
|
SAWICKI SYLWEK, RAKOWO BOGINIE, TEL.797237640
|
|
Polecam p. Krzysztofa w Nowogrodzie ma komorę ciepłownicze nr. Tel. 862175511
|
|
Tylko i wyłacznie MG targoń w Niewodowie.
|
|
&zonk znów założyłeś kontrowersyjny temat żeby móc się kłócić.. Pewnie ci się nudzi..Napisz jaki masz problem i w jakim samochodzie - wtedy każdy kto będzie ci doradzał weźmie to pod uwagę a nie w ciemno reklamował swoje miejsce pracy :)
|
|
wiśnia, tyś zawsze taka głupia sama z siebie, czy ktoś ci za to płaci?:):):) chciałaś jak zawsze się dołożyć i znów wyszłaś na blondi idiotkę !!!!!!!!!!!!!!!! jaki mam problem z samochodem? hahaha aż, qwa czy ty nie potrafisz przeczytać i zrozumieć prostego tekstu pisanego? wyrażnie napisałem : szukam warsztatu blacharsko-lakierniczego! durna babo jakbym miał do roboty silnik, szukałbym silnikowca, elektrykę - szukałbym elektryka samochodowego !!! a i co to jest za różnica dla FACHOWCA z PROFESJONALNYM zapleczem/warsztatem JAKI TO JEST SAMOCHÓD ?????? jaka marka ? hahahaha gdyby to była \" ciężarówka \" to bym to wyraźnie napisał może ty miałaś na myśli \" resoraki \" do lakierowania ? HeHeHE i nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz \" zielonego \"pojęcia, twój rowerek to pomaluje i malarz pokojowy :):):) oj, głupiaś ty, chciałaś się mi odgryźć i znowu ZONK !!!!!
|
|
W odgryzaniu to ty &zonk jesteś numer jeden a nie ja, nie mnie nazywają przygłupkiem, debilem, idiotą i jeszcze innymi określeniami że aż wstyd przytaczać - wystarczy wejść na forum Polityka i zobaczyć jak ujadasz i jak cię traktują współrozmówcy :) Szukasz warsztatu blacharsko-lakierniczego bo komuś przygwiździłeś? A tak..widziałam jak przy lidlu jakiś dziadek wyjeżdżał i poobtłukiwał kilka samochodów.. Im nic a twojego trzeba odholować bo odpadł zderzak :) Dla FACHOWCA z PROFESJONALNYM zapleczem/warsztatem ważne JAKI TO JEST SAMOCHÓD, jaki rocznik itp bo być może twój nadaje się już tylko na złom i nie każdy chce się babrać naprawiając starego pordzewiałego trupa :)
|
|
Jeziorko J.Stec
|
|
:):):):):):) wiśnia, ostatni raz ci tu odpiszę , bo przyczepiłaś się jak gowno do dopy, znaczenie to ma dla partacza robiącego chałtury w szopie na twojej rodzinnej wsi, który ma się za \" fachowca\" jakbym miał starego złoma, to szukałbym tak jak ty zawsze TANIO a nie wyraźnie pytał, że poszukuję dobrego i nawet ceniącego się fachmana, by wydawać dużo kasy na połatanie i pochlapanie lakierem starego podrdzewiałego trupa ! cóż, ty tylko takie warsztaty odwiedzasz :) a tak zawsze \" brylujesz\" w tematach : gdzie najtaniej kupię lub zrobię :) udzielaj się dalej , jak dotychczas w tematach o szmateksach, kebabach, tanich jatkach, zagubionych pasch czy dalej dopytuj się o kolejki do rejestracji w PUPie a poważniejsze tematy lepiej ty zostaw dziewczyno, bo myślenie nie jest twoją specjalnością hahahaah już apogeum twojej głupoty sięgnął dna i te dwa/trzy twoje wpisy na politycznym, to śmiech na sali, babo weż się lepiej do garów, bo na polityce to ty się też znasz jak świnia na gwiazdach :):):) już ci kiedyś napisałem, że tobie : kury szczać prowadzać a nie politykę robić!!!!!! wiesz chociaż czyje to słowa ? :):):):):):)
|
|
Czyje to słowa? Mojego dziadka który mówił tak do sąsiadki :) A jej mąż to stary chamuć który dorwał się do neta i wypisuje głupoty zmieniając nic z zezowatego szcześcia na Egzorcystę a teraz na &zenka :) Ostatnio to ty brylowałeś w temacie gdzie najtaniej fryzjer męski, tusz do drukarki i najtańsza apteka :) Nie odpisuj już mi ani innym których non stop obrażasz bo znów ci złoją tyłek jak ten z kolna co go poszukiwałeś bo ci na forum nabluzgał i będziesz się głowił nad następnym nickiem.. :) Dotrzymaj słowa i nie odpisuj. Poradź się znajomych gdzie wstawić auto do naprawy chyba że nie masz znajomych i aż musisz na forum się radzić... :) Najle[piej anonimowo, zgadza się bo takiemu znajomemu jak ty to tylko najgorszego partacza można polecić hahaha Żegnam
|
|
*nick
|
|
dobra wiśnia, widzę, że zajechałaś temat i raczej mało kto tu już coś będzie chciał napisać, więc : ty masz naprawdę z głową coś nie tego, skąd ci takie głupoty do tej pustej bani przychodzą ? hahaha ktoś coś głupiego tu napisał a ty dalej powielasz bzdury, mnie to tylko śmieszy :) bredzisz coś o jakimś dziadku egzorcyście przy Lidlu, który urwał zderzak hahahahaaha! ... jakiejś babce sąsiadce z Kolna ect nigdy nie pisałem w tematach o : \" ... najtaniej fryzjer męski, tusz do drukarki i najtańsza apteka :) \", tak więc nie wymyślaj kolejnych bzdur albo podaj link gdzie i kiedy i w jakim temacie to było ! hhahaha - ja mogę przytoczyć twoje posty z wielu tematów gdzie zawsze wychodziłaś na idiotkę :) zresztą kto tu częściej zagląda, to jest zorientowany i ma wyrobione zdanie o twojej dziecięcej głupocie dziewczyno daj sobie siana i nie kompromituj się więcej, chciałaś jak zawsze się dołożyć i znów wyszłaś na blondi idiotkę !!!!!!!!!!!!!!!! LOL !!!!!!
|
|
jednak odpisałeś...wiedziałam
|
|
&zonk to ten tuman co się kłócił z tym z kolna i jakaś nawet sprawa karna z tego była?
|
|
serio????? była sprawa karna? Ciekawe kto został ukarany bo tu na forum to ostro było.... a słownictwo to nie daj bosze...
|
|
a to macie teraz problem, bo ja jestem z Kolna hahahahaa:):):) LOL!!! !-) ty masz naprawdę z głową coś nie tego, skąd ci takie głupoty do tej pustej bani przychodzą ? hahaha ktoś coś głupiego tu napisał a ty dalej powielasz bzdury, mnie to tylko śmieszy :) gdyby głupota miała skrzydła fruwalibyście pod sufitem !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Trzeba się z Radkiem z Kolna skontaktować, podawał tu namiary do siebie, i zapytać jak sprawa się zakończyła.. Miał go pobić.. Już to widzę...ha :)
|
|
zal
|
|
Zonk to jeden z kilku lokalnych frustratów zasłąniający się quasi-humorem. Pytanie jest ciekawe - sam mam youngtimera potrzebującego blacharza.
|
|
Co za tępaki leśne ;), w byle jakim temacie się kłócą. Przyjedz do Waldka na Elżbiecin, może nie ma jakiś mega warunków, ale jak się za mocno nie będziesz targować to porobi dobrze.
|
|
koleś, ja się nie targuję, czy tzw :\"element \" będzie kosztował 400 czy 600 pln, ( a to tu w naszych realiach , raczej górna granica ) zapłacę i NAWET 700 od elementu, byleby tylko robota była wykonana fachowo !!!! ILE masz tych tzw \" elementów\" ? 3 -4 ? i po powiedzmy 100 zł drożej na sztuce hahahahaaha ! \" przepłacę \" 300 -400 złotych ? :):):) a jakość usługi to się nie liczy ? za te niby zarobione grosze ???? dupki, to zawsze szukają TANIO i DOBRZE a tak się nie da !!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |