Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z Łomży - czyli "z podlasia"... i inne złote myśli... |
http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11159&start=0 2 post od góry. Hehe... Kliknijcie też na profil a potem na pozostałe posty (trzeba się zarejestrować). Trzeba przyznać,że trzyma odpowiedni "poziom" :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z Łomży - czyli "z podlasia"... i inne złote myśli... |
Policjant, żołnierz zawodowy, strażak, celnik. Zawód jak każdy inny. Chłopak ma sporo odwagi przyznając się tu na forum do swojej pasji. Przynajmniej jeden z niewielu, którzy chcą swój życiowy los godzić z ojczyzną a nie z warzywami we Włoszech, Anglii, czy też budowach zjednoczonej Europy. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
pasję może i ma ale podstawowej wiedzy z geografii historycznej za grosz nie
|
|
Ptysiu 80 sorry ale nie skorzystam z Twojej prowokacji wymierzonej w moją stronę... Peter...... dziękuję za zrozumienie :) Pozdrawiam
|
|
Jakiej prowokacji ? Chcę dać tobie do zrozumienia, że aspirujesz do tak odpowiedzialnej społecznie pracy a popełniasz niewybaczalne błędy w tak podstawowych kwestiach.
|
|
Dobre powinni sobie reaktywować ormo.
|
|
|
|
No jeśli tak wyglądają notatki służbowe to nic dziwnego ,że policjanci toną w papierach i nie mają czasu na nic innego:))) G a z e l a
|
|
Ptysiu w mojej wypowiedzi nie chodziło o region lecz o województwo (tak wiec podlaskie=podlasie ) obok postu widnieje miasto z którego pochodze i jakos nikt nie zwrócił na to uwagi tylko Ty. Ps.Z drugiej strony gratuluję wytrwałości.Widzę że nie masz co do roboty tylko śledzić moje posty na forach w całej Polsce.Hahaha czlowieku bawisz mnie....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |