Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doładowanie we dwoje w orange. |
Szukam kogoś kto skorzysta ze mną z promocji podwojenia doładowania przy doładowaniu we 2 osoby w orange. Chodzi o doładowanie na kwotę 100zł. adac6@gazeta.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doładowanie we dwoje w orange. |
chcesz na sempa, czy placisz polowe? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
kazdy musi zaladowac za 100.......wtedy sie podwaja
|
|
to ja doladuje z kims za 25 :) i jest fajnie
|
|
gg: 4712020 i jest fajnie
|
|
nieprawda jest ze kazdy musi doladowac taka sama kwota. na tym polega uroda 2x2 doladowania, ze kazdy moze doladowac jaka kwota chce - od 5 zl do 200. pozdrawiam!
|
|
morąg patrze znawca tematu jestes :) ale niestety gadasz zle. Obie osoby musza doladowac telefon w okreslony sposob (wyslac smsa o danej tresci na podany numer) TAKA SAMA KWOTA !! A kwota ta moze nalezec do przedziału miedzy 4 a 200zł. Czyli np. musza znalesc sie 2 osoby ktore maja doladowania po 25zł kazda i wtedy obie osoby wysylaja smsa i dostaja bonus. (-_-)
|
|
A z Ciebie urodzony15maja taki znawca?? To sobie poczytaj dokładniej. Info ze strony Orange: "Bonus jaki otrzymacie będzie odpowiedni do wybranej przez Was wartości doładowania przy czym kazde z Was może wybrac doładowanie inną kwotą." http://www.orange.pl/portal/map/map/prepaid_go_promo?category=PREPAID_GO_PROMO&stamp=1249732272338&articleId=3934020
|
|
również szukam osoby która doładuje ze mną konto. mgawr@wp.pl
|
|
Onn ma racje
|
|
kto doladuje ze mna za 5 zl?
|
|
ja daj swoj telekod na maila fantasta1111@wp.pl
|
|
Onn ma racje zwracam honor morąg. (-_-)
|
|
Ja moge kogos tam doladowac, albo zaladowac.. ale wole byc pod spodem.. siedzisz i patrzysz ... xD Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
szukam osoby która skorzysta ze mną z tej promocji. gg 15983562
|
|
adac, muszę wyprowadzić Cie z błędu, ty chcesz doładować za 100pln ale druga osoba nie musi, może wybrać nawet najmniejszy nominał (czyt. 5pln) i też jej się to podwoi. To jest właśnie pozytyw tej akcji że każdy doładowuje za tyle ile chce i tez się podwajają środki. BPS - Bądź Podporą Świata
|
|
Szukam osoby ktora doladuje się ze mną za 50zł gg:4083773 (do godz.10 lub po 18 jestem na gg) Nieosiągalna00
|
|
A stosujecie doładowanie online? Znalazłam właśnie stronę, przez którą ładując nawet wychodzi taniej, także trochę mnie to zaskoczyło i myślę, czy by nie skorzystać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |