niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hej proszę o pomoc !!

Witam, mam do Was pytanie odnośnie tego ogłoszenia na 4lomza.
Firma mieści sie na al. Legionów 123a, czy ktos wie co to za firma?

Warszawska firma handlowa z oddziałem w Łomży poszukuje pracowników na stanowiska:
Umysłowe tj. pracownik biura obsługi klienta, przedstawiciel handlowy (6 wakatów)
Wymagania:
- dyspozycyjność
- komunikatywność
- umiejętność pracy w zespole
- obsługa komputera w stopniu dobrym
Zapewniamy:
- możliwość rozwoju
- narzędzia potrzebne do pracy
- szkolenia
Prosimy o wysłanie CV na adres emial
Cena:
Kontakt: kontakt@pracuj-lomza.pl

Ania

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hej proszę o pomoc !!

Witam.
Bardzo proszę.
http://max-sell-group-dawid-borowski.opiniafirmy.pl/
pozdrawiam

A miało być tak sprytnie...
:-)

... & vice versa!

I kolejne ogłoszenie bez polotu, sensu i oryginalności, powielające utarty kretyński schemat, z którego nic nie można się dowiedzieć. Nie lepiej napisać szukam pracowników na takie i takie stanowisko i podać kontakt. Po co pisać te kretynizmy o wymaganiach, z których i tak nic nie wynika. Dyspozycyjność, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, obsługa komputera w stopniu dobrym. Skoro ktoś szuka pracy to chyba jest oczywistym, że jest dyspozycyjny. Komunikatywność - niech będzie. Umiejętność pracy w zespole. Czy do tego trzeba mieć jakieś specjalne umiejętności? Już dzieci w piaskownicy uczą się pracy w zespole. Czym się ten zespół zajmuje, że pracodawca oczekuje jakiś umiejętności, bo rozumiem, że chodzi o jakieś szczególne umiejętności skoro nadmienia ten wymóg. Obsługa komputera ? O co chodzi? Obsługa poczty elektronicznej, jakiegoś konkretnego oprogramowania, czy może o serwis komputera, umiejętność podłączenia do gniazdka. Co się kryje pod tym pojęciem obsługa komputera? Myślę, że sam pracodawca pewnie tego nie wie. Co w zamian: możliwość rozwoju! Jakiego rozwoju - umysłowego? Zakładacie, że wasi pracownicy to niedorozwoje i dopiero pracując u Was rozwiną się intelektualnie? A jeśli chodzi o rozwój zawodowy to konkretnie co oferujecie? Czy to oznacza, że będę mieć możliwość zrobienia wielkiej kariery, dorobienia się majątku, czy może jest to tylko obietnica, że raz na rok będę mieć możliwość pożebrać u szefa o 30zł podwyżki? Szczerze to rozwijać wolę się we własnym zakresie. Od pracodawcy oczekuję wypłacalności w terminie i wynagrodzenia adekwatnego do wykonywanej pracy przy uwzględnieniu kosztów utrzymania. Pracodawca zapewnia jeszcze narzędzia potrzebne do pracy. Normalnie pracodawca roku. Zapewnia narzędzia do pracy w swojej firmie. A już myślałem, że pracownicy będą musieli zakupić narzędzia i sprzęt na własny koszt i we własnym zakresie. A tu niespodzianka \"Byznesmen\" zapewnia je ze swojej strony - jak miło. Zapewnia jeszcze szkolenia. Jakie nie wiadomo może na spawacza, może na murarz nie wiadomo. Pracodawca nie wspomina o wynagrodzeniu czy to oznacza, że go nie zapewnia? A może jest tak niskie, że wstyd publicznie napisać? Drogi \"Pracodawco\" kwestia wynagrodzenia jest niezwykle istotna dla potencjalnego pracownika, a tu ani słowa. Zatem czy szukasz pracowników czy wolontariuszy?

właścicielem domeny jest:
firma: AM.Global
ulica: al.23 stycznia 28
miasto: 86-300 Grudziądz
ostatnia modyfikacja: 2014.10.16

możt to Pomoze Ci znaleźć inne opinie i kontakt, a zarazem podjąć dezyzję...

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,847021

nie mogłem odmówić sobie \"pogrzebania\" w sieci i jedna ze stron z opiniami...

Imię (nazwa) użytkownika: Ania09990

Imię (nazwa) użytkownika: rybson213
Imię: Paweł

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

to jest firma która potrzebuje przedstawicieli handlowych którzy będą chodzić po domach i mieszkaniach i mówić o tym że każdy mieszkaniec polski może zmienić sprzedawcę prądu ..dużo osób myli się że chodzi o PGE dystrybutora .. nie tu chodzi o sprzedawcę prądu z Rzeszowskiego na Warszawski Green s.a....płacą od umowy 25 zł a jeżeli w ciągu dnia podpiszesz 5 umów tzn tak zwany \" dzwonek \" dostajesz za umowę 30 zł...i umowy nie mogą się rozwiązać w ciągu 10 dni bo inaczej nie dostaniesz 30 zł tylko 25 zł... i np możesz jednego dnia nie na podpisać żadnej umowy i masz 0 zł dniówki....twoje umowy i twoja praca zależą od tego jaką masz dniówkę...

magdallen

czyli jednym słowem siara jakich mało i gówno z tego mozna zarobic. to. robota dla desperatów.

Masakra ...

Przepraszam, ze w całym tym zamieszaniu biorę udział.....

A człowiek który da ci się naciągnąć na ten kant będzie cię przeklinał po wsze czasy a jak ciebie spotka to liczba pacjentów w naszym szpitalu błyskawicznie wzrośnie

Odradzam.
Byłem tam na dniu próby, potem umowę miałem ale się nie zjawiłem bo bo

1. mozna sie narobic a nic nie zarobic
2. umowa nie byla skonstruowana jak nalezy, brak strony umowy

jeśli chodzi o firmę Green S.A z Warszawy to jest ok tylko chodzi o to, że trzeba sie nachodzić żeby coś zarobić a to nie jest wcale takie łatwe podpisać z kimś umowę o zmianie sprzedawcy prądu bo ludzie są teraz nieufni i wcale im się nie dziwie bo różni ludzie chodzą

magdallen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org