Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Darmowy psychiatra w Łomży |
Tylko powazne odpowiedzi, poleci mi ktos jakiegos byle darmowego ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Darmowy psychiatra w Łomży |
Na Wyszyńskiego , a czy dobry to nie wiem , ale przyjmuje na NFZ tutaj w tym bloku na przeciwko Sanktuarium Miłosierdzia Bożego :)
|
|
w szpitalu w pzp przyjmują dr . Dworakowska , Świetlik , Charyło , Dobrołowicz , Bagińska ,,Sznurkowski . Polecam dr Charyło i dr. Dworakowska , w Salusie na wyszynskiego przyjmuja Chojnowska , Dziekońska , Kruszewska . dr Kruszewska stanowczo odradzam , na rybakach przyjmuja też wszystko na NFZ ...Zaufanie to potega....
|
|
Darmowego to złe określenie, prowadzi do nieporozumień. Wyrażajmy się w języku ojczystym... To że Pan za niego nie płaci nie oznacza że pracuje za darmo. Tak to zabrzmiało. Tyle.
|
|
Tak, na Wyszyńskiego jest. Mam nawet nr 86 212 52 27. To jest dla pełnoletnich, a dla młodzieży jest na fabrycznej. Polecam.
|
|
Polecam dr.Dobrołowicz konkretna i pomocna kobieta a z całą stanowczością odradzam dr. Kruszewską! Nadęta babsko z przerostem własnego ego która myśli że jak nafaszeruje pacjenta lekami to wszystko będzie ok! Do tego wredna i zgryźliwa! Wracałem od niej bardziej roztrzęsiony niż poszedłem:-( kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |