niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak wkleić zdjęcie na forum?

jak wkleić zdjęcie na forum?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak wkleić zdjęcie na forum?

To samo pytanie zadaj wujkowi google i będziesz wiedzieć.

phoenix
po co się udzielasz w temacie w którym nie masz nic do powiedzenia
nabijasz sobie ilość postów? heh.
trzeba było zostawić temat bez odpowiedzi jak większość osób które tu zajrzały do tej pory... wyrwał się jeden z mądrością swojego życia.........
to kur** nie urząd, że jak chcesz się czegoś dowiedzieć to cię odsyłają z jednego do drugiego okienka, nie masz nic do dodania to nie pisz, proste.

Najłatwiejszy sposób to wrzuć to na jakiś darmowy serwer zdjęć i on automatycznie wygeneruje tobie kod jaki trzeba wkleić w forum. W google poszukaj \"free image hosting\"

stefannowak

po co się udzielasz w temacie w którym nie masz nic do powiedzenia Jak to nie mam, przecież podpowiedziałem Ci, że google odpowie na to pytanie.
nabijasz sobie ilość postów? heh. A to jakaś zabawa, konkurencja czy co, bo nie wiem o co chodzi???
trzeba było zostawić temat bez odpowiedzi jak większość osób które tu zajrzały do tej pory... Jedni zajrzeli (albo i nie) i nie podpowiedzieli Ci co zrobić a ja TAK...
wyrwał się jeden z mądrością swojego życia......... Wiedzieć tych czasach że wujek google wszystko wie i wystarczy spytać jego a nie zakładać temat na forum, to już powinna być mądrość każdego a nie tylko moja...
to kur** nie urząd, że jak chcesz się czegoś dowiedzieć to cię odsyłają z jednego do drugiego okienka, nie masz nic do dodania to nie pisz, proste. A co ma do tego urząd? Żalisz się, że nie umiesz korzystać z internetu czy to, że nie znasz takiej strony jak google?

D ale fajnie, i mi się to przyda :)

--> D
Dzięki :)

--> phoenix
ale z ciebie troll heh z tymi okienkami w urzędzie chyba nie zrozumiałeś, twój mózg tego nie ogarnia. A jak byś nie zauważył to jednak ktoś potrafi normalnie odpowiedzieć na pytanie, a ta odpowiedź przyda się nie tylko mi.

O tak się wkleja.

Chyba że tak , ale to już bardziej skomplikowana technika wklejania.

fotografia w glowie teraz lepiej 3 in 1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org