Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak wkleić zdjęcie na forum? |
jak wkleić zdjęcie na forum?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak wkleić zdjęcie na forum? |
To samo pytanie zadaj wujkowi google i będziesz wiedzieć.
|
|
phoenix po co się udzielasz w temacie w którym nie masz nic do powiedzenia nabijasz sobie ilość postów? heh. trzeba było zostawić temat bez odpowiedzi jak większość osób które tu zajrzały do tej pory... wyrwał się jeden z mądrością swojego życia......... to kur** nie urząd, że jak chcesz się czegoś dowiedzieć to cię odsyłają z jednego do drugiego okienka, nie masz nic do dodania to nie pisz, proste.
|
|
Najłatwiejszy sposób to wrzuć to na jakiś darmowy serwer zdjęć i on automatycznie wygeneruje tobie kod jaki trzeba wkleić w forum. W google poszukaj \"free image hosting\"
|
|
|
|
|
|
stefannowak
|
|
po co się udzielasz w temacie w którym nie masz nic do powiedzenia Jak to nie mam, przecież podpowiedziałem Ci, że google odpowie na to pytanie. nabijasz sobie ilość postów? heh. A to jakaś zabawa, konkurencja czy co, bo nie wiem o co chodzi??? trzeba było zostawić temat bez odpowiedzi jak większość osób które tu zajrzały do tej pory... Jedni zajrzeli (albo i nie) i nie podpowiedzieli Ci co zrobić a ja TAK... wyrwał się jeden z mądrością swojego życia......... Wiedzieć tych czasach że wujek google wszystko wie i wystarczy spytać jego a nie zakładać temat na forum, to już powinna być mądrość każdego a nie tylko moja... to kur** nie urząd, że jak chcesz się czegoś dowiedzieć to cię odsyłają z jednego do drugiego okienka, nie masz nic do dodania to nie pisz, proste. A co ma do tego urząd? Żalisz się, że nie umiesz korzystać z internetu czy to, że nie znasz takiej strony jak google?
|
|
D ale fajnie, i mi się to przyda :)
|
|
--> D Dzięki :) --> phoenix ale z ciebie troll heh z tymi okienkami w urzędzie chyba nie zrozumiałeś, twój mózg tego nie ogarnia. A jak byś nie zauważył to jednak ktoś potrafi normalnie odpowiedzieć na pytanie, a ta odpowiedź przyda się nie tylko mi.
|
|
O tak się wkleja.
|
|
Chyba że tak , ale to już bardziej skomplikowana technika wklejania.
|
|
fotografia w glowie teraz lepiej 3 in 1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |