Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akumulator |
Witam Jako że idzie zima, temat raczej na miejscu i dla wielu, jak i dla mnie przydatny. Gdzie w Łomży jest najlepszy i w miarę tani wybór akumulatorów? Najlepiej coś z Centry ale nie szczególnie. Podziękował.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akumulator |
ABC Auto , albo na Mickiewicza u Michalaka, możesz jeszcze zobaczyć na Prymie tam na przeciwko BP , zagadasz z chłopakami to może dostaniesz jakiś rabat :)
|
|
Auto asortyment na Łukasińskiego 99 Nie ważne skąd pochodzisz, ważne jakim Cię widzą
|
|
pryma obok BP naj taniej MM
|
|
może najpierw spruboj naladowac ---------------------------------------------
|
|
Ja ostatnio zamawiałem do drugiego auta jenoxa przez net. U nas ciężko dostać, a już miałem markę sprawdzoną.
|
|
Centra dobra - kiedyś była słaba, ale teraz znowu jest dobra. Z tego co wiem, wziął się za nich jakiś nowy inwestor który postawił na jakość. dobre są też VARTA i Bosch. Popsuł się Bummar. Akumulatory możesz też zamówić z Inter Cars - przez http://www.motointegrator.pl/szukaj/akumulatory-413/ Z tego co widzę, to na niektóre modele dostawę masz for free.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |