wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRACA W WIOMARZE

praca w wiomarze jest stresująca, niskie płace, atmosfera nie do zniesienia, tam każdy chodzi podnerwicowany,

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRACA W WIOMARZE

Temat był opisywany na forum !

Pozdrawiam

Dyzmir

i co ten temat mial znaczyc? antyreklama WIOMARU? :| skonczcie takie tematy zaczynac bo niewarto

każdy może to samo powiedzieć o swojej pracy. że jest stresująca, nisie płace itp.każdy widzi to ze swoj strony.

Ale mnóstwo ludzi źle się wyraża o tej firmie!!!!!!!!!!!!

zastanów się co ty napisałeś/aś idź tam popracuj i wtedy zmienisz zdanie "jak cię prąd porazi to dowiesz cię co to znaczy" pamietaj o tym, że bogaty nigdy nie zrozumie biednego...........

tygrysek ty a co sobie myślisz że zadarmo ci będo placić ? LOL

Daktyl a czy ty wiesz że nie o kasę chodzi ja za darmo niemam zamiaru pracować i czekać miesiąc czy mi zaplacą czy nie podczas , gdy umowa jest nie podpisana . tam umowy podpisują po 10 no to pracuj tam powodzenia za darmo!!!!!ja niejestem naiwna że ktoś mi będzi eobiecywał gruszki na wierzbie a ja w to uwierzę!!!!!!!!!skoro jesteś naiwniakiem to życzę powodzenia niech robią ciebie w balona!!!!

tygrysek co ty pie****** za glupoty wez sie zastanow nad soba albo chcez w Łomzy dorobic sie (w prywatnej firmie jako pracownik) albo to jest twoja pierwsza praca albo juz sam nie wiem co dziewczyno/chlklopcze to nie m ozliwe chcesz zarabiac wiecej? to jedz do angli, irlandi, czy innych krajow UE tam zarobisz wiecej ale kosztem twojego zdrowia twoich zszarpanych nerwow czy innych czynnikow (przykladowo wezmy ostatnia glosna sprawe pracy niewolniczej we wloszech) Dobra placa bez dobrego wyksztalcenia - Nasuwa sie haslo z jednego ze spotow reklamowych - "Takie rzeczy to tylko w Erze"

______

Żyj żyj na maxa...

Sama napisałaś w innym poście, że faceci tylko narzekają i piją piwsko.
Chyba zaczynasz się stawać facetem.
Twoim problemem jest chyba negatywny stosunek do życia, do innych ludzi i otoczenia. Nie masz pomysłu na dalsze życie a mężczyzn traktujesz jak szowinistyczne świnie. Pamiętaj, że to co dajesz innym od siebie wróci do ciebie ze sto razy większą siłą. Nie dziw się więc, że świat jest taki zły. Świat jaki odbierasz jest więc obrazem ciebie. Jeśli chcesz to zmieniać, zacznij od zmiany siebie. Jeśli nikt cię nie ubezwłasnowolnił i nie przykuł łańcuchem do wiomaru czy do jakiejkolwiek innej firmy, to nie narzekaj. Wysil się i zmień to. W życiu nie ma nic za darmo. Szukaj, przeprowadź się w inne miejsce, może załóż swoją firmę. Napisz na forum jak traktujesz swoich pracowników i ile im płacisz. Napewno rozdasz im wszystkie pieniądze, sobie zostawisz mniej. Potrafisz wziąć odpowiedzialność za siebie i ludzi których byś zatrudniła.

Przed napisaniem postu skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą

TigerJ

TigerJ-zgdzam się z Tobą i jeszcze dodałabym ,że pewnie pracownicy traktowani by byli jak "ten piesek".

G a z e l a

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org