Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mieszkanie w kamienicy |
Mieszkam w bloku a uwielbiam kamienice, stare mieszkania.. Mają niepowtarzalny klimat.. Co zrobić żeby zamieszkać w takim mieszkaniu? To są komunalne chyba, tak? Może to głupie pytanie ale ja naprawdę chciałabym mieszkać w mieszkaniu w starej kamienicy ..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mieszkanie w kamienicy |
I byś chciała mieć tylko zimną wodę w kranie albo nosić węgiel do pieca :)
|
|
O właśnie, tak tak ! Tak bym chciała, suuper podoba mi się :)
|
|
A moze chcesz kupić takie mieszkanie w odrestaurowanej kamienicy dwupoziomowe .
|
|
Gdzie znajduje się to mieszkanie? Jaka cena i powierzchnia?
|
|
W kamienicach wcale nie jest tak fajnie jakby się mogło wydawać. Zazwyczaj jest tam nieprzyjemny zapach.
|
|
... i złe duchy z poprzednich mieszkancow - a zdazylo ich uzbierac sie przez długie lata - niestety :(
|
|
na 3 maja poszukaj . jest kilka wolnych .........................................................................
|
|
http://www.negreskodom.pl/piekna.html Nie wiem, czy jeszcze są tam wolne mieszkania, ale pół tego bloku było w wyremontowanej starej kamienicy
|
|
tak nagresko ma jeszcze chetnych nie ma
|
|
Z tą firmą raczej nie chciałabym mieć styczności. Na 3Maja nie chcę bo tam klimat mi nie odpowiada. A te dwupoziomowe..? Może coś więcej? Centrum miasta mi się podoba, albo np. ul Bernatowicza
|
|
na maja dlaczego pelna kultura wlos z glowy nie spadnie jak zamieszkasz tam ludzie pomocni sa nawet wegiel zalatwia za pol ceny
|
|
A dlaczego z ta firmą aza nie chcesz miec nic wspólnego. Ja planuje kupićdod nich dom
|
|
|
Nie, nie niczego nie chcę promować? Chciałam tylko porozmawiać. No jedynie co mogę popromować to swoją lubość do starych rzeczy, sentyment do kamienic..Może dlatego że kiedyś miałam tam dziadków których odwiedzałam będąc brzdącem.... I tak sobie ostatnio myślałam że to moje mieszkanie w bloku nie ma duszy a w kamienicach jest tak jakoś fajniej, nie licząc oczywiście patologii która teraz tam mieszka, kiedyś tego nie było :( Jeśli miałabym mieszkać w nowoczesnym mieszkaniu a w starej, ładnej kamienicy to wolałabym to drugie. Ale teraz to pewnie mieszkania komunalne i nie tak łatwo tam zamieszkać.
|
|
Witam mam do zamiany mieszkanie w kamienicy... jeśli jesteś zainteresowana to mój telefon: 518230399
|
|
Bernatowicza, najwieksza patologia jaka moze byc, razem z Wojska Polskiego. Dziewczyno, Ty chyba nie wiesz co to znaczy mieszkać w kamienicy, brud smród i ubóstwo, sama patologia, kryminaliści i alkoholicy Ania
|
|
Jezeli mieszkasz w bloku to tam zostań i nie wymyślaj sobie problemów, bo nie sa one Ci potrzebne. Jezeli chcesz problemy - droga wolna idź do komunalnych kamienic, gdzie 90% z nich to patologia. A na schodach bedą spac bumy... Gratuluje wyboru, no nie moge ... Ania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |