czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
laserek ? :D

Witam :),
Gdzie w Łomży można kupić breloczek z laserem? Potrzebny do zabawy z kotem xD.

„Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.” /Konfucjusz/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: laserek ? :D

Masakra ...

w chińczyku

się zastanowiłaś?
do zabawy z kotem?
a jak dziecko w rękę weźmie?
wszystkie samoloty nad Łomżą przechlapane mają!
przez Ciebie i Twoje \"laserki\" lotniska nam tu nie zrobią!

tak w ogóle to się cieszę! huku nie lubię!

A ty sie zastanowiles? Nie mam dzieci... a po za tym zwykle \"chinczykowe\" laserki nie maja takiego zasiegu... Ludzie normalnie sie pytam i oczekuje normalnej odpowiedzi. Po kilku sklepach chodzilam i nigdzie nie moge znalezc. stad moje pyt. ... \"Masakra ...\"

„Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.” /Konfucjusz/

Ja mam taki -> http://allegro.pl/zielony-i-czerwony-wskaznik-laserowy-laser-etui-i4804075858.html ale ten nadaje się już bardziej do zabawy na powietrzu :-) gwiazdy można nawet Nim pokazywać, ma spory zasięg :-)

no rzeczywiscie spory zasieg :D. no ale ja takiego nie potrzebuje ;p. Dziwne ze nigdzie w lomzy nie mozna znalezc tego lasera. w empiku nawet nie maja, ani w kioskach :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org