Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
laserek ? :D |
Witam :), Gdzie w Łomży można kupić breloczek z laserem? Potrzebny do zabawy z kotem xD. „Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.” /Konfucjusz/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: laserek ? :D |
Masakra ...
|
|
w chińczyku
|
|
się zastanowiłaś? do zabawy z kotem? a jak dziecko w rękę weźmie? wszystkie samoloty nad Łomżą przechlapane mają! przez Ciebie i Twoje \"laserki\" lotniska nam tu nie zrobią! tak w ogóle to się cieszę! huku nie lubię!
|
|
A ty sie zastanowiles? Nie mam dzieci... a po za tym zwykle \"chinczykowe\" laserki nie maja takiego zasiegu... Ludzie normalnie sie pytam i oczekuje normalnej odpowiedzi. Po kilku sklepach chodzilam i nigdzie nie moge znalezc. stad moje pyt. ... \"Masakra ...\" „Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.” /Konfucjusz/
|
|
Ja mam taki -> http://allegro.pl/zielony-i-czerwony-wskaznik-laserowy-laser-etui-i4804075858.html ale ten nadaje się już bardziej do zabawy na powietrzu :-) gwiazdy można nawet Nim pokazywać, ma spory zasięg :-)
|
|
no rzeczywiscie spory zasieg :D. no ale ja takiego nie potrzebuje ;p. Dziwne ze nigdzie w lomzy nie mozna znalezc tego lasera. w empiku nawet nie maja, ani w kioskach :D „Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.” /Konfucjusz/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |