czwartek, 21 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
adwokat

Witam , jaki jest najlepszy adwokat ( w Łomży ) od spraw karnych ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: adwokat

Ja.

TYLKO POWAŻNE KOMENTARZE .

Pani mecenas Grażyna Cymek, nr tel. znajdziesz w internecie.

Ryba2305 a jeśli chodzi o koszta ? wysokie czy w miare normalne ?

pani Edyta Tawrel kancelarie ma na ul.Sienkiewicza w tej wyremontowanej kamienicy lub p.Hanna Stachowiak-ul.Dworna obok sądu

W miarę przyzwoite.

mmichaosia ? a jak koszta ?

UMOWILAM SIE Z PANIA GRAZYNĄ CYMEK , mam nadzieje ze pomoże

Ja byłam zadowolona, pani mecenas jest konkretna i rzeczowa, o bardzo wysokiej kulturze osobistej.

stawiałabym na Panią Stachowiak. Mocna babka:)

po co ci adwokat w czerwonym borze odpoczniesz , sil nabierzesz w kieszeni zostanie i przy okazji wakacje,silka ,SPA, dziewczyny i wiele innych atrakcji .zastanow sie czy warto wydawac na adwokatow jak tam bedziesz mial wszystko friko

boski : dziewczyny ?

tak dziewczyny czarne , bladyny do wyboru .panstwo sponsoruje trzeba korzystac ,taka okazje malo kto ma za friko ,wiekszosc placi za takie wygody

koszt 3000-5000zł

hehhehe.. jaja sobie robicie:)

A co ty myślisz że to takie hop siup? Mówię serio. Nie wierzysz to się przekonaj. Takie sprawy są drogie :( Dowiedz się w takim razie. Jeśli piszę nieprawdę to udowodnij że ktoś poprowadzi ci to za .. hmm..np 500 zł

mi jest potrzebny adwokat nie po to by nie isc siedzieć , tylko by kogoś wyciagnać ;)
mam nadzieje ze G.cymek bedzie odpowiednia

Ok, ale tak dla porównania napisz czy o dużo się pomyliłam jeśli się pomyliłam :) Ja pisze o świeżej sprawie, też o wyciągnięciu kogoś kto się w coś uwikłał przypadkowo i taki koszt właśnie..

nie uważam że się pomyliłaś , wiem ile mniej wiecej wynosi adwokat ...
niektórzy chca nawet 7tyś+

ktoś tu napisał że jaja sobie robimy, pewnie chodziło o koszty, ale niestety \" ja jaja proszę pana nie robię\" bo takie są realia

nie.. nie.. chodziło mi o komentarz boskiego:)z tymi panienkami... a jesli chodzi o adwokata, to dalej podtrzymuję Stachowiak:)

wszystko zalezy od danej sprawy ,a potem wchodza w gre pieniadze sprawa sprawie nie rowna

Maleszewska odradzam , dzis sprzeczała sie ze mna o kodeksy karne pozniej jednak po SPRAWDZENIU W INTERNECIE przyznała mi racje i osądziła że nie zna całego kodeksu karnego , POLECAM G.CYMEK , odrazu jasno przedstawiła sprawę i szybko znalazła rozwiązanie (;

Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam stronę, na której znajdziecie ofertę kancelarii Ziobrowski Tax&Law w Warszawie, która specjalizuje się w doradca podatkowy Warszawa oraz prawnym. W razie pytań, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org