Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
adwokat |
Witam , jaki jest najlepszy adwokat ( w Łomży ) od spraw karnych ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: adwokat |
Ja.
|
|
TYLKO POWAŻNE KOMENTARZE .
|
|
Pani mecenas Grażyna Cymek, nr tel. znajdziesz w internecie.
|
|
Ryba2305 a jeśli chodzi o koszta ? wysokie czy w miare normalne ?
|
|
pani Edyta Tawrel kancelarie ma na ul.Sienkiewicza w tej wyremontowanej kamienicy lub p.Hanna Stachowiak-ul.Dworna obok sądu
|
|
W miarę przyzwoite.
|
|
mmichaosia ? a jak koszta ?
|
|
UMOWILAM SIE Z PANIA GRAZYNĄ CYMEK , mam nadzieje ze pomoże
|
|
Ja byłam zadowolona, pani mecenas jest konkretna i rzeczowa, o bardzo wysokiej kulturze osobistej.
|
|
stawiałabym na Panią Stachowiak. Mocna babka:)
|
|
po co ci adwokat w czerwonym borze odpoczniesz , sil nabierzesz w kieszeni zostanie i przy okazji wakacje,silka ,SPA, dziewczyny i wiele innych atrakcji .zastanow sie czy warto wydawac na adwokatow jak tam bedziesz mial wszystko friko
|
|
boski : dziewczyny ?
|
|
tak dziewczyny czarne , bladyny do wyboru .panstwo sponsoruje trzeba korzystac ,taka okazje malo kto ma za friko ,wiekszosc placi za takie wygody
|
|
koszt 3000-5000zł
|
|
hehhehe.. jaja sobie robicie:)
|
|
A co ty myślisz że to takie hop siup? Mówię serio. Nie wierzysz to się przekonaj. Takie sprawy są drogie :( Dowiedz się w takim razie. Jeśli piszę nieprawdę to udowodnij że ktoś poprowadzi ci to za .. hmm..np 500 zł
|
|
mi jest potrzebny adwokat nie po to by nie isc siedzieć , tylko by kogoś wyciagnać ;) mam nadzieje ze G.cymek bedzie odpowiednia
|
|
Ok, ale tak dla porównania napisz czy o dużo się pomyliłam jeśli się pomyliłam :) Ja pisze o świeżej sprawie, też o wyciągnięciu kogoś kto się w coś uwikłał przypadkowo i taki koszt właśnie..
|
|
nie uważam że się pomyliłaś , wiem ile mniej wiecej wynosi adwokat ... niektórzy chca nawet 7tyś+
|
|
ktoś tu napisał że jaja sobie robimy, pewnie chodziło o koszty, ale niestety \" ja jaja proszę pana nie robię\" bo takie są realia
|
|
nie.. nie.. chodziło mi o komentarz boskiego:)z tymi panienkami... a jesli chodzi o adwokata, to dalej podtrzymuję Stachowiak:)
|
|
wszystko zalezy od danej sprawy ,a potem wchodza w gre pieniadze sprawa sprawie nie rowna
|
|
Maleszewska odradzam , dzis sprzeczała sie ze mna o kodeksy karne pozniej jednak po SPRAWDZENIU W INTERNECIE przyznała mi racje i osądziła że nie zna całego kodeksu karnego , POLECAM G.CYMEK , odrazu jasno przedstawiła sprawę i szybko znalazła rozwiązanie (;
|
|
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam stronę, na której znajdziecie ofertę kancelarii Ziobrowski Tax&Law w Warszawie, która specjalizuje się w doradca podatkowy Warszawa oraz prawnym. W razie pytań, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |