Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
drosdowo |
madzik gniewas sie na mnie za wcoraj ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: drosdowo |
madik ty muj patatasie. to co wtedy muwilam to prafda ze szefowa wiediala o tyc sms i to ona kasala mi je pisac
|
|
to nie jest tak jak myslis ze ja sie mszce na tobi hce zebys otworzyla ocy to wsystko...............................
|
|
madzikk
|
|
potszebny mi do madzika numer bardzo bym prosila gdyby ktos mug mi go dac
|
|
ale tys uparta jestes odzucasz pomoc ludzi ktury naprafde hco dla ciebie naprafde dobsze
|
|
wiem ze napefno to przecytasz odeswij sie
|
|
sefowa caly czas cie oklamuje ze ze mno nie ma komtaktu tak sano jak pefnie i wmawia ci ze cie nie obgadyfala.ile rasy jescze bede musiala ci to poftarac
|
|
jus nie mam sily a te wase gierki
|
|
Wracaj lekcje odrabiać gimbusie, bo pisać po polsku nie umiesz i jutro będzie pała z ortografii. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
madzialena za co ty mnie tak nienawidzis ?
|
|
wieszysz im zamiast mi. wiem ze mozes byc zla ze bylam u ciebie ale nie dala mi wyboru bo ni mam z tobo komtaktu
|
|
Wódka jest Bogiem, fajka nałogiem, kasa podstawą, a życie zabawą!! Wódke wypiłam, kasę straciłam, kac mnie jebie, a co tam u Ciebie?? SMIESNE prafda
|
|
mmmmmmmaaaaaaaaaddddddddddddddzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk bo sie wkusze jak sie nie odeswiesz
|
|
KK mobilizuje moherowy elektorat! nawet na stronie głównej ✝Lomza artykuł Odezwa do owieczek : „Udział w wyborach jest prawem i obowiązkiem wszystkich katolików” - przypomina biskup Bronakowski http://4lomza.pl/index.php?wiad=37490 WYBORCO pamiętaj : TY nie pójdziesz ale pójdzie stały elektorat PiSu i wybierze za Ciebie LUDZIE NIE GŁOSUJĄ NA SLD, PSL czy PO GŁOSUJĄ PRZECIW PiSowi! WYBIERAJĄC MNIEJSZE ZŁO niska frekwencja, to 100% wygrana PiSu - oni pójdą na pewno Z DWOJGA ZŁEGO, TRZEBA GŁOSOWAĆ NA CZERNIAWSKIEGO! WYBIERZMY MNIEJSZE ZŁO - NIE DLA PiSu! NIE DLA Chrzanowskiego!
|
|
madzik daj sie mamowic i rzuc to robote u miej po comas sie meczyc nikt tak ciebie mie rosumie jak ja patatasie
|
|
mose bym wpadła sdo ciebie ale tak po pokojofemu
|
|
Misiaczku!Moj telefon cicho puka,a mój zasiek ciebie szuka.SMS-y szepcza skromnie.Tesknie bardzo napisz do mnie. mmaadddddddddddddddzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiik
|
|
kiedy wrescie otworzys oczy. ty jej nie obhodzisz jestes zwyklym robolem tyko co ty u niej psyjazni szukasz
|
|
o co ci chodzi psycholu czego ty wlasciwie chcesz nie nudzo ci sie te twoje po......bane gierki
|
|
szefowa pozdrawia i mowi ze jak sie nie uspokoisz i nie przestaniesz wypisywac tych sms to zglosi to na policje. jak sobie chcesz to twój wybór
|
|
juz nic wiecej nie mam ci do powiedzenia i sie odwal raz na zawsze
|
|
no wrescie tak siede i siedze i cekam kiedy moj madzik sie odeswie
|
|
sefowa poskarszyla ci sie osms no ja nie wiem jus nie na za grosz pryfatnosci
|
|
Chociaż jestem w wiernym gronie mysl o Tobie zawsze płonie pozdrowienia śle z oddali bysmy szybko sie spotkali mmmmmmaaaaaaaaaaaadddddddddddddddddddddddzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk
|
|
kiedy sie spotkany ?
|
|
muse isc ale jescze sie odeswe
|
|
szefowa i wszyscy majo cie gdzies psycholu a ty sie baw dalej dopuki jeszcze mozesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |