Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mieszkania |
mam pytanie.czy ktos moze wie gdzie mozna zgłosić sie aby zamówić mieszkanie spółdzielcze?i jakie warunki trzeba spełniac aby takie mieszkanie otrzymać? macho
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mieszkania |
macho: mam dla ciebie super informację. Nie musisz spełniać żadnych warunków. Bierzesz w kieszeń 100-150 tys polskich złotych, zasuwasz do Spółdzielni i mówisz: chcę mieszkanie. Po około 2 latach oni mówią: "chciałeś? - masz !" To dziecinnie proste jest - jak Twoje pytanie zresztą! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Tak jest. 2000 tys. za m2 i potem trzeba poczekać.
|
|
jak ta procedura wygląda?ja płace i czekam?ile czasu? macho
|
|
Trzeba odwiedzić biuro ŁSM na Legionów i tam wszystko wytłumaczą z detalami:) G a z e l a
|
|
ŁSM, Perspektywa i Jedność - odwiedź wszystkie trzy, dowiedz się czy akurat bloków nie budują, czy czegoś nie amją i ile to będzie kosztować - proste! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
W ŁSM bedą budować dwa bloki, które mają oddać do użytku w 2007r ( na ul. Wyszyńskiego i na ul. Kołłątaja)
|
|
Powiedzcie mi, skąd biorą sie takie debilne pytania? Przecież nawet Ptysiu 91 wiedział, że po mieszkanie spóldzielcze idzie się do Spółdzielni Mieszkaniowej, a nie do sklepu mięsnego.
|
|
Autor: bayan (---.elomza.pl) Data: 18-07-06 21:18 napisał: Powiedzcie mi, skąd biorą sie takie debilne pytania? Wydaje mi się, że dzieci zadają dużo trudnych pytań. Bawiąc się lalkami łatwiej kliknąć w klawiaturę niż zapytać mamusię. Potem tłumaczy się lalce Barbie: jak dorosnę to kupię ci M-3. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |