Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak się ustrzec włamywacza? |
Już drugi dom na moim osiedlu został okradziony. Włamania zdarzają się w biały dzień! U mnie zwykle dom stoi pusty przez większą część dnia. Macie jakiś pomysł, jak mogę się ustrzec przed włamaniem? Może jakiś alarm lub coś podobnego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak się ustrzec włamywacza? |
Najlepiej porozmawiać z sąsiadami, w Kolnie do niedawna okradali domy w biały dzień .Złodziei złapali sąsiedzi ,więc warto się dogadać żeby pilnować sobie nawzajem.
|
|
Donatpe frajerze nawet z daleka od domu śmierdzi te wasze pozycjonowanie :/ ŻAL
|
|
Nie wiem czym Ci to pachnie, ale rzeczywiście złodzieje są coraz bardziej zuchwali. Obserwują nieruchomości - czy ktoś jest w środku - wchodzą wtedy kiedy ryzyko wpadki jest najmniejsze. System alarmowy to dobra opcja - odstraszy przynajmniej tych co amatorskich złodziei - a i Ci profesjonalni nie czepią się takiego zabudowania. Poczytaj też o ochronie obwodowej https://www.mieszkajbezpiecznie.pl/artykuly/116,ochrona-obwodowa-w-domu/ która ma za zadanie wszczęcie alarmu jeszcze zanim złodziej wejdzie do środka.
|
|
To wtedy wszyscy zlodzieje bada chipowani. Chip bedzie umieszczany w mozgu.Gdy tylko taki zlodziej pomysli o wlamaniu do waszych pieleszy to od razu,wlaczy sie tam alarm i w srodku juz beda czekali na niego policjanci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |