sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biuro podrozy w galerii stokrotka

Biuro podrozy w galerii stokrotka

ewa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biuro podrozy w galerii stokrotka

O Matko! Nigdy nie sądziłem, że będę naśladował trolla Transpondera, ale tu chyba nie ma wyjścia ;)

Masakra...

Dziecko, jaki był cel stworzenia przez Ciebie tego posta?

może to taka reklama teraz?

Chodzilo mi o opinie

ewa

Nic. Chyba się tam nudzą :)

Ewa, i tak ciężko było to napisać? ;)

W skrócie nt. biur podróży: ceny wszędzie są identyczne, ponieważ agenci touroperatorów są do tego zobligowani. Jeśli chodzi o doradztwo: ciężko mi będzie uwierzyć, że Pani/Pan z biura podróży byli we wszystkich miejscach, których oferty sprzedają, chociaż lubią opowiadać, że oni lub ich najbliżsi w danym hotelu byli.

Pamiętaj, że pracownik biura podróży to przede wszystkim sprzedawca. Na szczęście jest internet, gdzie można znaleźć różnorodne opinie. Najlepiej szukaj opinii osób zbliżonych profilem do Ciebie (singielka, młoda para, rodzina z dziećmi), bo to, że osobom z danej kategorii się gdzieś nie podobało nie oznacza wcale, że w danym miejscu jest "do bani". Może po prostu targetuje się w inną grupe docelową.

Ja dla odmiany dodam od siebie, że od wielu lat organizuję sobie wyjazdy na własną rękę. Dużo większa frajda i program dostosowany w 100% do moich oczekiwań. Ale rozumiem, jeśli ktoś nie ma takich zdolności lub po prostu lubi mieć wszystko zorganizowane od początku do końca.

zajdz zapytaj w lomzy bieda nikt nie podrozuje ogarnij sie lepiej poszukaj pracy a nie o biura pytasz

Z tego też względu warto jest czasami skorzystać z oferty agregatorów wycieczek w sieci ponieważ jest ich sporo. Na przykład tutaj - jest oferta praktycznie wszystkich biur podrózy tak więc można łatwo znaleźć kierunek, który jest odpowiedni dla nas. Sam korzystam głównie z większych biur ( Itaka, Rainbowtours czy Exim Tours) bo mam do nich większe zaufanie.
Chociaż z drugiej strony często te mniejsze biura lepiej przykładają się do obsługi klienta.

Ewentualnie popatrz też tutaj: http://www.qtravel.pl/. To wyszukiwarka wycieczek, ja z tego korzystam. Jak w każdej porównywarce, można znaleźć tu tańsze wycieczki niż idąc do jednego biura. Sam na przykład w tym roku znalazłem ofertę 7-mio dniową do Grecji, za ok 1500 od osoby. A hotel był bardzo dobry i dość blisko plaży. Więc nie jest tak, że się nie da.
Oczywiście wyjazd na własną rękę to też dobre wyjście, ale jak się wie, co chce się zobaczyć w danym miejscu. Inaczej to mnóstwo z tym zachodu.

Kochani, tradycyjne biura to przezytek... trzeba zaczac korzystac z oferty interenetowych - jest taniej i szybciej! jak ktos nie wierzy to niech poczyta sobie tutaj: http://notespodrozny.pl/tripsta-pl no o tripsta. miód malina!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org