Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Demsa/Cetaphil |
Czy ktoś z Was używa może jakichś kosmetyków z w/w firm ? Konkretnie chodzi o ich zastosowanie do skóry atopowej. Który lepiej się sprawdza ? Jak jesienno-zimową porą dbacie o swoją atopową skórę ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Demsa/Cetaphil |
up
|
|
moja córka (3 lata) ma azs i od miesiąca stosuję kosmetyki z firmy MEDIDERM krem, emulsję do kąpieli oraz płyn pod prysznic. Po skórze córki widać poprawę, nie jest przesuszona stosuję je do każdej kąpieli a do mycia buzi na co dzień używam emulsji pod prysznic bo ma poręczną pompkę, mają oni prosty skład bez substancji zapachowych i konserwantów i są tanie . Też zastanawiałam się nad zakupem preparatów z DEMSA ale cena mnie odstraszyła.
|
|
Witam, odpowiedni dobór kosmetyków przy AZS jest kluczową kwestią i dlatego należy z rozwagą czytać skład kremów i produktów przeznaczonych dla suchej skóry, należy unikać kremów zapachowych i zawierających sztuczne barwniki. Ze swojej strony zachęcam do zapoznania sie z dermokosmetykami Demsa, które mają w pełni naturalny i bezpieczny dla AZS skład. Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej www.demsa.pl W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji, Online Ekspert marki Demsa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |